Publicitate Festival de România 2023
Sport

Cine iese golgheter în La Liga? Surpriză uriașă în topul favoriților

Două lucruri au contat mereu în prima ligă din Spania: cine ia campionatul și cine câștigă titlul de golgheter. Dacă lupta pentru titlu pare a fi deja decisă, cu Barcelona în postura de lider detașat, cursa către titlul de golgheter este încă una vie, iar distanța dintre cei mai buni marcatori nu este una foarte mare.

Cine iese golgheter în Spania?

Printre cei implicați în luptă sunt oameni precum Lewandowski și Benzema. Dacă ești fanul lor, plasează un pariu pe La Liga și alege-ți favoritul la cucerirea Ghetei de Aur în Spania. Alternativ, ai posibilitatea de a miza pe atacanți a căror prezență în această bătălie este una neașteptată. Iată care sunt principalii favoriți la câștigarea titlului de golgheter în La Liga!

Robert Lewandowski – cota 1,12 – venit de la Bayern Munchen la Barcelona, în căutarea unei noi provocări, polonezul Lewandowski nu și-a pierdut simțul golului și a marcat de 15 ori pentru catalani, până la momentul redactării acestui articol. El este considerat drept favorit cert la cucerirea titlului de golgheter al campionatului Spaniei.

Cu golurile sale, Lewandowski o poate duce pe FC Barcelona către primul titlu cucerit după 4 ani de “secetă“. Din păcate pentru Lewandowski, performanțele slabe de la Campionatul Mondial din Qatar și din UEFA Champions League fac imposibilă o candidatură cu șanse reale la Balonul de Aur.

Karim Benzema – cota 7,00 – legendarul atacant francez al lui Real Madrid este și el în perioada de apus a carierei. Ajuns la 35 de ani, “Karim The Dream“ a marcat de 11 ori, însă a fost chinuit și de câteva accidentări care l-au împiedicat să evolueze pe cât de mult ar fi vrut. 

Cu toate acestea, Benzema va rămâne la Madrid și pentru sezonul viitor și încă visează la cucerirea titlului de golgheter. El a câștigat Balonul de Aur în 2022, fiind un performer de top în special în UEFA Champions League. Un final bun de sezon, ar putea să îl aducă din nou în discuții pentru mult râvnitul trofeu decernat de FIFA, precum și pentru titlul de golgheter îăn La Liga.

Enes Unal – cota 34,00 – deși evoluează pentru o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, turcul Enes Unal este al doilea cel mai bun marcator din La Liga! Unal a reușit să înscrie de 12 ori, oferind și 3 pase decisive. Atacantul în vârstă de 25 de ani, trecut și pe la Manchester City, are o cotă foarte mare la cucerirea titlului de golgheter.

Motivul pentru care bookmakerii îl consideră doar al treilea favorit este reprezentat de situația precară în care se află echipa sa. Cu toate acestea, Unal a atras atenția multor cluburi importante, prin reușitele sale din acest sezon, astfel ca are șanse bune să prindă un transfer important, în vară.

La egalitate cu Unal, din punct de vedere al cotei oferite de către bookmakeri pentru câștigarea titlului de golgheter, este Iago Aspas. Atacantul Celtei Vigo are doar 11 goluri, însă echipa sa ocupă o poziție relativ liniștită, la jumătatea clasamentului. Alege-ți favoritul și profită de cotele pe care ți le-am prezentat. Acestea se pot modifica, după fiecare partidă. Mizează cu responsabilitate!

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button