Lifestyle & Fashion

Cum să îți accesorizezi ținutele vara aceasta? Top 4 accesorii

Ești îmbrăcată din cap până în picioare, dar totuși simți că ținuta nu este completă? Ei bine, un outfit este întreg atunci când alegi și accesoriile, fie că vorbim de bijuterii, fie că vorbim despre o geantă sau ochelari de soare. Accesorizarea ținutei cu care vrei să ieși din casă este un pas important, din simplul fapt că pot contura mult mai bine tot ce porți, te vor ajuta în diferite situații și vei vedea că dintr-un look basic poți scoate ceva interesant. Totuși, acestea trebuie alese cu grijă, în funcție de locul în care vrei să ieși, de cum vrei să te îmbraci și de vremea de afară. Cu toate acestea, în acest articol avem 4 recomandări pe care le poți lua în considerare. Citește în continuare pentru a afla care sunt acestea.

Top 4 accesorii pe care trebuie să le ai

  1. Nelipsitele genți

Geanta este un must-have mereu atunci când ieși din casă, fie că mergi la un eveniment sofisticat și elegant, fie că ieși în oraș cu fetele. Chiar dacă știm cu toate că geanta este de nelipsit pentru noi, trebuie să alegem cu grijă ce tip de geantă alegem atunci când ieșim. Trebuie să ții cont de ce look vei adopta în ziua respectivă, de exemplu dacă optezi pentru o rochie largă, vaporoasă de vară, nu poți asorta ținuta cu o geantă supradimensionată, vei strica întregul outfit. De asemenea, va trebui să ții cont și de ce vei dori să ai la tine: telefon, ruj, chei de la casă. Dacă crezi că ai puține lucruri, nu alege una mare. Iar dacă vrei să îți cumperi una nouă, vezi aici gama de genți de la Adona.ro, vei găsi o mulțime de modele, de diferite culori și prețuri.

  1. Bijuteriile

Tuturor femeilor le plac bijuteriile și am vrea să le purtăm non-stop și cât mai multe, însă nu este cazul. Accesorizarea cu bijuterii poate fi uneori un pas pe care multe dintre noi îl greșim. Acestea sunt esențiale pentru o ținută reușită, iar alese corect, îți pot întregi ținuta. Totuși, trebuie să ții cont de niște aspecte: 

  • Să se potrivească cu ocazia, există diferite piese care sunt mult prea elegante pentru ieșirile de zi cu zi, astfel că acestea ar trebui evitate;
  • Să îți completeze decolteul bluzei sau al rochiei alese, trebuie să se îmbine perfect. Dacă nu ești sigură de ce merge, încearcă mai multe variante și vezi care este cea mai bună;
  • Să îți definească stilul  și să meargă cu tonul pielii tale;
  1. Ochelarii de soare

O pereche de ochelari de soare este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune accesorii pe care le poți purta pentru a schimba felul în care arăți. Dacă decizi că aceștia să fie piesa de rezistență în outfit-ul tău ai ales bine. Pe piața actuală se găsesc disponibili într-o gamă largă de culori și modele, ceea ce face ca asortarea cu vestimentația să fie mai ușoară. Poți opta pentru o pereche clasică, de tip aviator sau de tipul rotund, dacă nu, alege ceva care să întoarcă capetele pe străzi. De la ochelari supradimensionați, la modelul cat-eye, aceștia pot fi purtați în culori puternice.

Așadar, vara aceasta alege să te accesorizezi cu cap și mai puțin. Nu uita de geanta în care pui tot ce ai nevoie, de ochelarii care te protejează de soare și de o bijuterie care să te scoată în evidență.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button