Lifestyle & Fashion

Cum să organizezi o petrecere de Crăciun pentru companie. 5 pași pentru a fi memorabil

E acel sezon din an! Acel sezon în care magazinele au început să se umple de decorațiuni, planifici cum vei decora bradul și te gândești ce cadouri vei lua celor dragi. Dar mai este ceva la care trebuie să te gândești: o petrecere de Crăciun!

De data aceasta, ne-am consultat cu cei de la Hotel Astoria cu privire la ce sfaturi pentru organizarea unui eveniment memorabil:

  1. Plănuiește din timp

În localurile cunoscute, așa cum e Astoria, datele disponibile se epuizează rapid, pe principiul „primul venit, primul servit.”. Cele mai solicitate zile sunt cele de joi, vineri și sâmbătă, așadar asigură-te că ai una sau mai multe date disponibile. Iar odată ce ai ales data, comunic-o din timp colegilor, pentru a și-o nota în agendă.

  1. Alege o locație cu locuri de parcare suficiente

Mulți dintre invitați vor alege să vină cu mașina proprie la petrecere, așadar e important ca localul să dispună de locuri suficiente de parcare. Iar dacă parcarea e gratuită, e și mai bine. Hotelul Astoria dispune de peste 200 de locuri de parcare, un lucru care va fi cu siguranță apreciat de către cei prezenți! Mașinile pot rămâne în parcare și peste noapte, pentru a-i încuraja pe invitații care au consumat alcool să nu conducă după petrecere, ci să ia un taxi.

  1. Stabilește bugetul

Este bine ca acest lucru să fie între primele lucruri la care te gândești. Ia în considerare toate costurile: meniu, fotograf, decorațiuni, sunet și lumini, dj, barman și tot ce ar mai putea apărea. Verifică dacă locația pe care ai ales-o oferă oricare dintre aceste lucruri și atunci vei economisi sume importante. De exemplu, Hotelul Astoria pune la dispoziție sistem complet de sonorizare, lumini și proiecție. Și la partea de decorațiuni îți vin în ajutor, oferind sfeșnicele festive pentru lumânări și huse de scaun elegante, toate gratuit.  Ia în considerare și curtea ideală pentru fotografii, cu pavaje elegante și jardiniere cochete.

  1. Ia în considerare și cazarea

Este probabil să ai invitați din afara localității, care trebuie să rămână peste noapte. De aceea este o idee bună să alegi o locație care oferă și camere pentru cazarea invitaților. La Hotel Astoria sunt disponibile 30 de camere, iar dimineața, oaspeții pot servi și un delicios mic dejun înainte de a porni la drum. Iar dacă această capacitate nu e suficientă, poți beneficia de tarife preferențiale de cazare la Hotel Transilvania, locație parteneră.

  1. Alege meniul cu atenție

O vorbă populară spune „câte bordeiuri, atâtea obiceriuri”. Nu este domeniu mai bun pentru a aplica această zicală, decât meniul unei seri festive. Fiecare invitat are alte preferințe culinare. În plus, sunt colegii care țin post, urmează un regim, sau au alergii la diverse alimente. Consultă-te cu reprezentantul locației alese pentru a-ți da cele mai bune sfaturi în acest sens. La Hotel Astoria, echipa de servire are experiența a peste 400 de evenimente organizate, așadar vei fi sigur că veți găsi împreună cea mai bună variant, fie că e vorba de servire la farfurie sau de un bufet suedez.

Dacă vrei să afli mai multe despre organizarea acestui eveniment, sau dacă vrei să ceri o ofertă personalizată, contactează echipa Astoria.

📞: +4 0731 190 920

📩: evenimente@astoriahotels.ro

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button