Urbea Mea

În vizită la Padre`s Barber Shop, frizerie „ca afară” în Alba Iulia

Pe zi ce trece, societatea modernă în care ne desfășurăm activitățile aduce schimbări în stilul de viață adoptat de majoritatea oamenilor. Este din ce în ce mai vizibil că scopul acestor schimbări este de a asigura un stil de viață mai bun, mai sănătos, mai elegant și mai plăcut pe termen lung. Atât femeile cât și bărbații sunt interesați de astfel de schimbări. Unul dintre domeniile vieții în care acestea își fac apariția în mod frecvent este cel al îngrijirii fizice.

Frumusețea exterioară este întotdeauna rezultatul unei stări de bine interioare. În plus, un aspect fizic plăcut ne face întotdeauna să ne simțim bine, revigorați și plini de putere și entuziasm pentru o nouă zi.

De la aceste premize au plecat și profesioniștii de la Padre`s Barber Shop, care au adus în Alba Iulia un concept care să își facă loc în viața bărbaților care nu se feresc de latura estetică a personalității lor. Deschisă din luna decembrie, frizeria a prins contur cu ajutorul fondurilor europene, dar și din ambiția albaiulianului Alin Borza și a echipei lui.

Noi, cei de la Revista URBEA MEA le-am făcut o vizită pentru a vedea cum se lucrează și de ce servicii au parte cei care le trec pragul. În câteva rânduri o să vă spunem ce am simțit noi preț de mai bine de o oră.

„Ce am vrut noi să facem aici? Este foarte simplu! Am încercat să aducem albaiulienilor ceva deosebit, ceva ce probabil nu au mai văzut. Noi suntem foarte mulțumiți de ceea ce am reușit să facem cu cei 55 de mp și tot ceea ce vedeți aici sunt decorații hand-made. Ustensilele și produsele pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate, pentru că vrem să oferim clientului o experiență cu totul specială, personalizată. Mobilierul este în totalitate un produs hand-made, realizat de artistul Costel Oltean, cu care am colaborat foarte bine și a reușit să confere spațiului o autenticitate aparte, la un standard modern”

ne-a povestit Alin Borza

Privind puțin din umbră această idee de deschidere a unui barber-shop modern cu servicii și echipamente de cea mai bună calitate este strâns legată de conceptul de socializare. Padre`s Barber Shop se poate numi locul în care bărbații au posibilitatea de a se tunde, a obține un styling exemplar al bărbii lor și de a socializa cu alte persoane din cercul lor de interes. Mai mult decât atât, dacă ai parte și de o băutură din partea casei, aceasta este ocazia perfectă de socializare în cel mai plăcut mod posibil.

Ceea ce noi considerăm că este la fel de interesant în acest concept este personalul calificat, cu experiență îndelungată și un talent nemăsurat, asta din ce am auzit și văzut noi, bineînțeles că judecătorul final sunteți voi, cititorii și cei care le vor trece pragul.

Putem spune cu mâna pe inimă că nu poți decât să te simți special atunci când intri în acest loc creat până la urmă pentru bărbatul modern care se respectă.

Ca să fie mai simplu pentru cei care nu au înțeles cu adevărat ce se întâmplă aici, imaginați-vă stând la o cafea, un suc, o apă sau un energizant împreună cu bărbați care au pasiuni asemănătoare. Poți face toate acestea în timp ce profesioniștii din cadrul barbershop-ului au grijă de aspectul tău fizic.

Garantat, în acest mod, veți ieși de acolo cu bateriile reîncărcate, arătând perfect și simțindu-vă de parcă ziua tocmai ar fi început.

Locația Barber Shop-ului Padre’s este pe strada Bulevardul Transilvaniei, nr. 9, bl. 20. Telefon contact 0766-474-161

Putem socializa și online pe pagina noastră de Facebookhttps://www.facebook.com/padresbarbershop/ sau Instagramhttps://www.instagram.com/padresbarbershop/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button