Sănătate

2 Ambulante Mercedes-Benz noi, in valoare de peste 200.000 euro, achiziționate de Crucea Roșie Filiala Alba, ca urmare a unei sponsorizări primite de la compania Star Assembly

Crucea Roșie Română Filiala Alba a reușit, cu sprijinul companiei Star Assembly, să achiziționeze două ambulanțe Mercedes-Benz Sprinter noi. Cele 2 ambulanțe sunt de tip B1/B2 și au o dotare de ultimă generație, fiind prevăzute cu echipamente medicale foarte performante, printre care amintim: defibrilator cu monitor Corpuls 3, aspirator de secreții Wienmann, injectomat B.Braun, targă Stryker etc.

Ambulanțele achiziţionate completează serviciul de ambulanță al Filialei de Cruce Roșie Alba, care numără în prezent 8 ambulanțe (6 de tip B1/B2, 1 tip CUD si 1 de tip A1).

Mulțumim companiilor Star Assembly și Star Transmission pentru susținerea și colaborarea de excepție. În ultimii ani, aceste companii au fost întotdeauna alături de Crucea Roşie Filiala Alba, atât în caz de dezastre, cum au fost inundaţiile sau pandemia de COVID-19, cât şi în cadrul campaniilor umanitare derulate în sprijinul persoanelor vulnerabile din judeţ sau în sprijinul persoanelor afectate de conflictul militar din Ucraina. Împreună, credem în puterea binelui de a face o schimbare reală în comunitate, proiectele noastre bazându-se pe încredere, respect, valori şi principii comune.

Mulțumim de asemenea companiei Deltamed, de la care au fost achiziționate cele 2 ambulanțe, pentru profesionalismul cu care a tratat acest proiect, pentru deschiderea în identificarea celor mai bune soluţii tehnice şi pentru calitatea execuției. Totodată, suntem recunoscători Asociației Deltamed, care s-a alăturat acestui proiect, contribuind financiar pentru a putea asigura dotarea ambulanţelor cu cele mai performante echipamente.

Recepţia oficială a ambulanţelor a fost realizată cu ocazia Zilei Mondiale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii, în prezenţa partenerilor noştri principali, Star Assemby şi Star Transmission, evenimentul fiind unul încărcat de emoție și bucurie.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button