Evenimente

20 august- Atelier de pictură și desen la Grădinescu Alba Iulia

Grădinescu Alba Iulia vă invită la Atelierul de creaţie – pictură si desen în Grădina Urbană din Cetate. Pentru că desenul și pictura sunt activităţi chiar foarte amuzante, sunteți invitați să vă testați talentul, împreună cu prietenii. Pasionații de desen și pictură, împreună cu cei curioși de astfel de activități și de seri petrecute în aer liber, sunt invitați să participe în număr cât mai mare. Cu mic, cu mare, toți membri familiei sunt bine veniți.

Programul de acivități cuprinde, pe lângă timp de calitate în mijlocul naturii, desen și pictură, individual sau în grup, discuții libere și prepararea limonadei. Ai nevoie doar de bună dispoziție, creioane colorate, pensule și culori, de hârtia de desen și de muzica bună se ocupă organzatorii. Dacă aveți o gustare făcută în casă, la Grădinescu se practică în continuare economia darului, așa nu ezitați să aduceți. Evenimentul începe la ora 18.00 la Grădina Urbană de lângă Caponieră (intrare în apropiere de Winners Club Țălnar).

Pentru a vă înscie accesați link-ul , iar
pentru alte detalii puteți suna la nr. 0730 561 066 sau accesați pagina de Facebook la Grădinescu Alba Iulia.

Grădinescu Alba Iulia este cea de a zecea grădină urbană comunitară, din rețeaua Grădinescu, alături de cele 9 implementate în București si de alte 10 aflate în stadiu de implementare în mai multe orașe din țară, prin programul de finanțare Creștem Grădinescu.
Grădinescu Alba Iulia este un un proiect implementat de către Institutul de Cercetare în Permacultura din România și sponsorizat de către Kaufland Romania împreună cu Municipiul Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button