Publicitate Festival de România 2023
Evenimente

26 Iunie: Piesa de Teatru AMANTA la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

amantaTeatrul Naţional Bucureşti aduce la Alba Iulia o comedie de excepţie “Amanata” pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor!

Magda Catone, Ilinca Goia, Armând Calotă, Marius Rizea sunt alte nume care se adaugă galeriei cuprinse în proiectul “Vinerea Vin Valorile”.

Vineri 26 iunie, albaiulienii sunt așteptați să vadă spectacolul ”Amanta” , adaptare după ”Încurca lume” de A.D. Hertz, în regia lui Armând Calinovici (Armând Calotă).

Este un proiect de suflet al actorului Teatrului Național din București, Armând Calotă – care împlinește astfel ultima dorință a mătușii sale, marea actriță a teatrului românesc, Elvira Godeanu – punerea în scenă a acestei comedii savuroase în care actrița și-ar fi dorit să joace rolul titular.

Comedia ”AMANTA” , o adaptare după celebra lucrare ”Încurca lume” de A.D. Hertz va fi pusă în scenă de artişti de notorietate, iubiţi de public pentru rolurile de excepţie interpretate în numeroase filme şi piese de teatru din aria comediei:

Ilinca Goia ( Olga), Magda Catone (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone ( Matei Pintenaru) şi Armând Calota (Emil Strambuleanu).

O distribuţie excepţională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Piesa de Teatru AMANTA cu o distribuţie de prestigiu este accesibilă publicului în dată de 26 Iunie ora 19:30 la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia cu un preţ promoţional de 25 lei biletul !

Programul agenţiei

Luni – Vineri: 08:00 -19:00

Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Apulum SA, Alba Iulia.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button