Ştiri Urbane

5 idei de cadouri de Crăciun pentru studentul familiei

Crăciunul reprezintă o perioada magică, în care toți membrii familiei se întorc acasă și petrec această sărbătoare frumoasă alături de toți cei dragi. De aceea, mesele în familie de Crăciun sunt speciale, iar momentul împărțirii cadourilor este de neuitat. 

Astfel, dacă te pregătești să mergi în căutarea celor mai bun daruri de Crăciun pentru toți cei iubiți, nu te grăbi, astfel încât să faci alegerile potrivite. În cazul în care copilul familiei este student, găsești mai jos câteva idei de cadouri, care îi pot fi de folos. 

Iată ce poți să-i dăruiești unui student, cu ocazia sărbătorilor de iarnă:

  1. Laptop

În cazul în care studentul familiei are nevoie de un laptop pe care să-l folosească pentru teme și diverse proiecte, poți să alegi un laptop second hand, însă în stare bună, de la Interlink.ro. Un laptop nou este destul de costisitor, așa că varianta unui model la mâna a două poate fi ideală. 

Împachetează-l cât mai frumos, adaugă și o fundă roșie peste hârtia de cadouri și așază-l sub brad. Filmează reacția acestuia, pentru a te bucură de ea și peste ani!

  1. Scaun de birou

Studentul tău petrece foarte multe ore pe scaun, în față biroului și îți dorești că acesta să-și mențină spatele într-o formă cât mai bună? Atunci este necesar să alegi să-i oferi de Crăciun un scaun de birou ergonomic, care să țină la distanță durerile de spate. 

Poți să alegi un model negru, astfel încât să te asiguri că acesta își menține aspectul intact pentru cât mai mult timp. Variantele de scaune albe se pot îngălbeni destul de ușor, motiv pentru care nu reprezintă cea mai bună idee. 

  1. Aparat de masaj

În cazul în care studentul familiei a început deja să acuze diferite dureri de spate și de umeri, alege să-i dăruiești un aparat de masaj electric, care să-i amelioreze disconfortul. Un astfel de aparat se folosește extrem de ușor, trebuie conectat la o priză și reușește să redea starea bună de dispoziție. 

Acest tip de aparat poate fi folosit atât în momentele de relaxare petrecute în pat, cât și atunci când studentul învață sau scrie la un nou proiect. 

  1. Lampa de birou

Dacă studentul casei obișnuiește să lucreze pentru facultate pe timp de noapte, cu siguranță acesta are nevoie de o lampa de birou pliabilă și reglabilă, pe care să o ajusteze după bunul plac. 

Găsești astfel de produse la prețuri foarte mici, așa că ai de unde alege cadoul perfect pentru acesta. Cu toate acestea, nu te orienta către cea mai ieftină opțiune, ci alege un model performant, care să ofere durabilitate și rezistență sporită. 

  1. Stilou personalizat

În cazul în care studentul merge la facultate și scrie de mâna în timpul cursurilor, poți să-i oferi un dar personalizat. Poți alege un stilou premium pe care să-l gravezi cu numele lui sau cu un citată motivațional, care să-l ambiționeze să-și dea tot interesul pe timpul, cursurilor. 

În cele din urmă, ține cont de toate sugestiile de mai sus și alege varianta care consideri că se potrivește perfect studentului familiei. 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button