Lifestyle & Fashion

5 motive pentru care e mai bine să faci antrenamentele  în doi

Cu toții trecem prin perioade în care trebuie să facem alegeri care ne pot schimba stilul de viață. Poate vrem să devenim mai activi, să ne însușim un obicei nou, sănătos sau să petrecem mai multe momente de calitate alături de partenerul nostru. Cum timpul este limitat, poate fi mai înțelept să alegem activități care îmbină mai multe dintre obiectivele noastre. Uite câteva motive pentru care e mai bine să faci antrenamentele în doi:

  1. E mult mai distractiv. Șansele să te plictisești când te antrenezi cu un partener sunt mult mai mici. E un moment în care râdeți, vă descoperiți și încurajați reciproc, în timp ce lucrați la a deveni mai sănătoși. Merită!
  • Te ajută să continui. De cele mai multe ori, suntem experți când vine vorba de renunțarea la un obicei nou. Atunci când îți faci programul împreună cu partenerul tău, dorința de a nu îl dezamăgi te împiedică să anulezi ședința de Pilates. Ceea ce e minunat, sigur te vei simți mai bine după!
  • Treci mai ușor peste obstacole. Când ești alături de cineva drag și mai ai și un antrenor personal care să îți urmărească evoluția, e mult mai ușor să te concentrezi pe exerciții. Știi că ai sprijin și o direcție clară, trasate de un profesionist. Asta înseamnă siguranță și încredere că îți poți depăși limitele.
  • Comunicare eficientă. Avem nevoie constant să vorbim despre temeri, obstacole și dorințe, iar cel mai mult ne ajută când celălalt știe despre ce vorbim. Când vă antrenați împreună, persoana iubită știe prin ce treci și te poate ajuta cu un sfat potrivit.
  • Îți îmbunătățește relația. Dacă nu e deja clar din motivele anterioare, antrenamentele făcute împreună îți pot dezvolta relația, pentru că îți cunoști mai bine partenerul. În același timp, corpul tău are aceleași simptome ca atunci când ești îndrăgostit: puls crescut, respirație rapidă și eliminarea de endorfine.

Vino cu partenerul tău la Institutul Leia și sărbătoriți iubirea împreună de Dragobete!

În perioada de 21-28 februarie, la achiziția oricărui abonament (semi-privat) de fitness cu antrenor personal sau pilates la aparate, pentru două persoane, primiți cadou din partea LEIA o ședință de drenaj limfatic sau o analiză corporală completă InBody. Prețurile pentru abonamente le puteți consulta în rubrica de prețuri Leia.

LEIA – Excelență în înfrumusețare!

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button