CulturăSocialUrbea Mea

9 iulie, ora 17:00 „Poezii pe șase corzi” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Iulia

Marți, 9 iulie 2024, de la ora 17.00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, pentru o nouă întâlnire muzical-creativă, în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”.

Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care vor recita, cânta și, în cele din urmă, vor crea: versuri, muzică, bucurie și frumos, inspirându-se din poeziile lui Nichita Stănescu.

Luna aceasta proiectul „Poezii pe șase corzi” va fi coordonat de Cristian Alexievici, profesor la Liceul de muzică „Regina Maria” Alba Iulia.

Acesta este absolvent al The Institute of Contemporary Music Performance London, este interpret, compozitor și orchestrator foarte talentat, care se remarcă în concerte prin calitatea interpretativă superioară și profesionalism.

Așa că: „Dacă îți place să citești, să scrii poezii, să cânți la un instrument sau cu vocea, aceasta este ocazia perfectă să îți exprimi talentul și să te conectezi cu alți pasionați ca tine.”, a transmis Cristian Alexievici.

Proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Prin intermediul acestuia, se urmărește promovarea colecțiilor bibliotecii, a poeților, a poeziei și textelor cântate, a cântecelor, a creatorilor, în vederea atragerii de noi categorii de public spre bibliotecă, stimularea actului de creație, cu scop de informare, educare și recreere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button