ActualitateSport

Medalie de aur pentru judoka Alexandru Sibișan (CS Unirea Alba Iulia), la Campionatul Național U-21 desfășurat la Izvorani

Albaiulianul Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea/CSM Pitești), a obținut locul 1 la Campionatul Național Ne Waza U21, desfășurat la Izvorani, în 19-20 octombrie.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate +81 de kilograme, demonstrând că este cel mai bun sportiv din țară la acest nivel.

Ne Waza este o disciplină a artei marțiale judo care pune accent pe tehnicile de luptă la sol, iar Alexandru a demonstrat o stăpânire foarte bună a acestor tehnici, dar și o pregătire fizică riguroasă.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Alexandru Sibișan a mai obținut medalii importante în acest an, precum locul I la Campionatul Național Universitar, locul I la Campionatul Național U21, locul I la Campionatul Național U23, locul I la Campionatul Național Seniori, dar și locul 3 la Cupa Europeană de Juniori.

Aceste rezultate demonstrează că munca, disciplina și seriozitatea reprezentă cheia succesului în sport, Alexandru Sibișan fiind de ani buni unul dintre cei mai prolifici judoka din țară, la categoria sa de vârstă și greutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button