Evenimente

A început Tres Belle Wedding Fest! Probabil, cel mai mare târg de nunți organizat la Alba Iulia

Astăzi, vineri, 09 decembrie s-au deschis porțile la Cosmopolitan Events – Casa de Cultură a Sindicatelor la, probabil cel mai mare târg de nunți organizat la Alba Iulia, unde peste 44 de expozanți din toate domeniile au venit să își prezinte produsele, serviciile și experiența.

Evenimentul se numește Tres Belle Wedding Fest și vă ajută să descoperiți cei mai buni furnizori din industria nunților, inclusiv să testați produse, să vizionați/probați rochii de mireasă, costume de bărbați sau verighete, dar și multe alte surprize.

De la cele mai delicioase prăjituri, până la cele mai fine preparate sau chiar și mult doritele preparate tradiționale, dintre care, neapărat menționăm un veritabil Cheese Bar sau un delicios Jambon Bar, iar lista nu se oprește aici.

Vineri deschidem porțile celui mai important târg de nunți din Alba Iulia! Dragi viitori miri ❤️ vă așteptăm în număr cât mai mare! Aici este locul unde cei mai importanți furnizori vin pentru voi! Lunga și dificila perioadă de a explora, a cunoaște și a alege furnizorii potriviți se poate realiza cu ajutorul Tres Belle Wedding Fest în doar un WEEKEND!

ne transmite Iulia de la Tres Belle Events

Atât noi, Cosmopolitan Events, cât și restul furnizorilor venim cu oferte excepționale pentru toți cei care încheie un contract în cadrul târgului, iar în cadrul tombolei vom oferi un voucher în valoare de 10% reducere!

ne-a transmis Adrian Nanu, manager Cosmopolitan Events

În cadrul evenimentul va avea loc o tombolă, iar organizatorii împreună cu partenerii lor îți oferă, prin tragere la sorți, 5 premii consistente, iar unul dintre ele va fi chiar un relaxant sejur la munte.

Tot ceea ce ai de făcut pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului este să treci pragul în perioada 9-11 DECEMBRIE la Târgul de Nunți 1ST EDITION TRES BELLE WEDDING FEST și să completezi bilețelul de lângă urnă special amenajată cu numele, prenumele, localitatea și numărul de telefon.

Program eveniment

Sâmbătă, 10 Decembrie, între orele 10.00-20.00;

Duminică, 11 Decembrie, între orele 10.00-19.00;

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button