Muzică

Albaiulianul Voica a lansat videoclipul piesei „New York”, filmat în întregime în Alba Iulia

Joi, 13 Octombrie, Voica lanseaza videoclipul piesei „New York” disponibil pe platforma Youtube dar si pe celelalte surse de streaming precum Spotify, iTunes sau Deezer.

Videoclipul este filmat in intregime in  Alba Iulia, iar de inregistrarea cadrelor s-a ocupat Alex Sabau.

Instrumentalul piesei este realizat de „RicoRunDat”, iar versurile impreuna cu interpretarea, coperta si montajul videoclipului au fost munca artistului albaiulian Voica.

Voica este un artist hip-hop din Alba Iulia in varsta de 24 de ani. El activeaza pe scena muzicii urbane inca din 2015, proiectul sau luand amploare insa abia in ultimii 3 ani, canalul sau de Youtube depasind cifra de 23 000 vizualizari.

Prin versurile melodiei sale, Voica sugereaza faptul ca doreste sa puna orasul Alba Iulia pe harta muzicii drill / hip hop. De asemenea continutul si mediul in care se desfasoara actiunea reprezinta bucati din lifestyleul, atmosfera, peisajul si backgroundul social al orasului.

Laitmotivul operelor sale fiind motivatia de a reusi, in pofida obstacolelor aparute. El spune in piesa New York: „Alba pe harta, ca New York / Tre’ sa te misti si sa-ti faci loc, chiar daca pare ca n-ai loc„.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Îți recomandăm și
Close
Back to top button