Ştiri Urbane

Alex Dreghici, prieten, coleg, frate. Un suflet cald a plecat la ceruri. Zeci de mesaje de condoleanțe, sute de suflete goale, o familie îndurerată

Dreghici Alexandru Cristian, pentru prieteni, „fratelo”, un suflet cald, blând, un prieten pentru mulți dintre noi, inclusiv subsemnatul. Un articol ca un ultim omagiu, scris din suflet, cu lacrimi în ochi pentru un camarad de nădejde, un tip mișto care își dorea din tot sufletul un copil, o soție care să îl merite și un cămin al lui, dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru el, avea nevoie de el.

Alex avea 31 de ani și era agent operativ la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din cadrul Penitenciarului Aiud.

”Vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei, rudelor și apropiaților. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare. Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea și înţelepciunea. Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă.

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul președintelui Sindicatului din cadrul Penitenciarul Aiud, Daniel Radu Pasc.

Dumnezeu să te ierte Alexxx😣😥😥😥😥, să-ți lumineze calea spre El ,iar celor rămași în urma ta, părinților să le dăruiască Dumnezeu putere, să le mângâie lacrimile și să le aline suferința.

Ai lăsat gol imens în inima celor care te-au cunoscut.

Drum lin spre Cer!

Ne stiam doar din vedere, dar ma salutai mereu cu respect si simpatie.

Condoleante familiei! Prea repede…

Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne veșnic în inimile noastre!Drum lin spre Împărăția Domnului, prieten drag!

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button