Educație

Campanie de informare și prevenire a Jandarmeriei Alba

În perioada 26 august – 27 august a.c. Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Alba și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba, și cu sprijinul Consiliului Județean Alba și al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Alba a desfășurat o campanie de informare și prevenire a populației cu privire la principalele măsuri de combatere a unor fapte antisociale.

Campania s-a desfășurat în interiorul cetății Alba Carolina, cu ocazia festivalului “Dilema Veche” iar cetățenilor interesați li s-au împărțit materiale informative cu principalele măsuri care pot fi luate pentru a evita furturile din locuințe pe timpul concediilor dar și principalele măsuri de prevenire a incendiilor la locuințele unifamiliale, multifamiliale și gospodării.

Totodată, tinerilor interesați de a urma cariera militară li s-au prezentat condițiile și criteriile specifice de recrutare precum și documentele necesare pentru înscrierea în instituțiile de învățământ ale Ministerul Afacerilor Interne.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button