Ştiri Urbane

Conexiunile pictoriței Andreea Tibu la Framms în 14 ianuarie 2023. Expoziție de pictură

Expoziția CONEXIUNI conține peste 25 de tablouri realizate cu dedicare și pasiune în ultimii 3 ani și va fi prezentată în cadrul vernisajului cu același nume în 14 ianuarie 2023, ora 19:00 la localul Framms din Alba Iulia. Expoziția va fi disponibilă până în data de 15 februarie.

Vor cânta pentru voi:
Emanuel Totor – pianist, Laura Orian – compozitor, vocal și pian, Cristian Alexievici – tobosar, chitarist, pianist, vocal, Adela Neamțu (Akadela) – DJ și Dragos Laurent – DJ,

Andreea Tibu respira și trăiește prin artă. Este o personalitate artistică originala, afirmând-se cu o pictură generoasă, vibrantă și care, prin paleta cromatică plină de lumină, prin poziția artistică înnoitoare, precum și printr-o scânteietoare expunere a limbajului, reușește să transmită privitorului, un mesaj umanist de mare calitate. Marele aport inovator adus de Andreea în pictura locala și românească din aceste vremuri este reprezentat de modul de transpunere a efectelor de lumină care la ea izbucnesc chiar și din non culoare.

De ce CONEXIUNI?

Ar trebui să fii neașteptat de ghinionist ca universul să conspire în potriva ta și nu în favoarea ta!

Prin arta ei își dorește să formeze sau reformeze conexiunile din noi și să redea culoare rutinei.
Nudurile în aceasta forma, sunt reprezentarea frumuseții, puterii feminității, senzualitatea ei, dar și retrospectiva pentru care o vad bărbații, concluzionând cu iubire, arta și conexiunea finală dintre oameni. Încrederea prin care ne scufundăm, pierdem, dedicăm viața sau o parte din ea, cu frumusețea inconștientei și iubirii sincere de care cu toții suntem capabili.

Clișeul „nimic nu este întâmplător” este murmurul de care Andreea se lovește aproape zilnic și cu atât mai mult în ultimii 3 ani, de cand a revenit ACASA de la Roma. Prin aceste conexiuni, oamenii din jurul ei, îi sunt călăuze în a nu uita care este calea pe care trebuie să meargă.

Oamenii, locurile, animale pe care le întâlnește sunt lecții de viată prin care își ghidează inima.
Prin tot ce a trait și pe măsură ce descoperă noi povești în jurul ei, simte să le transpună în CONEXIUNI, în tablouri care pot uneori să pară superficiale, dar care au un înțeles mult mai profund. Acest lucru se va observa încă din numele pe care acestea le poarta (Strigăte mute, Frenezie, Inefabil, Efemer), dar mai ales se vor vedea dincolo de ele. Un nud, chiar dacă poate fi pasional, erotic, poate exprima multă singurătate, pentru că, hei, de multe ori suntem singuri!

Ce mod mai bun de a aduna toate acestea, dacă nu prin aducerea la un loc a unor artiști locali, care prin muzica lor diferită de altfel, dau un alt SONOR conexiunilor. Toate acestea, și nu numai, la un pahar de bere, vin sau gin, sâmbătă, 14 ianuarie, începând cu ora 19:00.

Expozitia va rămâne la Framm’s timp de o lună din acel punct, iar suma strânsă din vânzarea lor va deservi ca donație pentru animăluțele străzii de care Andreea are grija. Intrarea la vernisaj va fi de 30 de lei/persoană!

Ca să iubim, să ne vindecam, să creștem! O forma de a TRĂI!

Andreea Tibu

Ora 19:00
Locație Framm’s (Strada Păcii, nr. 13, Alba Iulia)
Intrare 30 lei (recomandăm rezervări la 0733 696 286)
Afiș Realizat de Toader Anamaria – graphic designer
Foto și video vernisaj: Diana Pantir.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button