Evenimente

Conferința dedicată mediului de afaceri

”De la idee la business inteligent, cu finanțări europene”

Ce finanţări europene sunt disponibile şi ce trebuie să ştie antreprenorii din Regiunea Centru? Care sunt alternativele de finanţare pentru contribuţia proprie atunci când atragi fonduri europene? Cum contribuie mediul de afaceri la procesul dezvoltării regionale?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care oamenii de afaceri vor primi răspunsuri în cadrul Conferinței regionale dedicată mediului de afaceri organizată de ADR Centru, în parteneriat cu Asociaţia Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România, împreună cu Ziarul Financiar, liderul presei de business din România și Banca Comercială Română, la Alba Iulia, în 18 ianuarie 2023, începând cu ora 9.00, la Sala de Conferințe a Hotelului Allegria, Sebeș-Alba.

Pe parcursul acestui eveniment, principalele subiecte vor aborda tema finanțărilor europene, a dezvoltării inteligente, a partenerilor care pot fi identificați pentru afaceri pentru internaționalizarea activității, precum și a surselor și resurselor pentru business. Întâlnirea va aduce la aceeași masă de discuții finanțatorii și oamenii de afaceri, fiind discutat și subiectul simplificării sistemului de accesare a fondurilor europene, nevoile antreprenorilor și modul în care finanțatorii pot veni în întâmpinarea lor.

Alături de Asociația ROREG, ADR Centru și ceilalți parteneri propun un dialog constructiv cu reprezentanții mediului de afaceri, un schimb de informații în baza căruia să se identifice cele mai potrivite forme de finanțare pentru IMM-uri, principalul motor al creșterii economice, care să conducă la consolidarea competitivității regionale, dezvoltarea de noi parteneriate și identificarea surselor de sprijin financiar pentru noi direcții de dezvoltare.

Vă invităm la acest eveniment, cu atât mai mult cu cât participarea este gratuită. Mai multe detalii și agenda întâlnirii pot fi regăsite pe www.adrcentru.ro

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button