Lifestyle & Fashion

Cum poți surprinde în mod plăcut o femeie de care ești atras? Top 3 moduri prin care să o cucerești

O femeie atrăgătoare din mai multe puncte de vedere are nevoie de un bărbat pe măsură lângă ea. Așadar, dacă a reușit să te dea pe spate atât de tare încât să-ți dorești să o cucerești, va fi nevoie să o surprinzi cel puțin la același nivel. În continuare o să discutăm despre câteva moduri prin care ai putea să o lași cu gura căscată și plină de uimire, în cel mai bun mod posibil.

Iată 3 sfaturi pentru a surprinde o femeie:

1.      Manierele contează. Fii un gentleman!

În ziua de azi, mulți bărbați au uitat ce înseamnă manierele și cu siguranță nu mai pun preț pe a deveni un gentleman. Din acest motiv, cum aceste lucruri sunt tot mai rar de găsit, femeile care se respectă nu se vor opri până nu vor găsi bărbatul care să dețină aceste valori. Manierele pot impresiona cu adevărat o doamnă și o pot face să se îndrăgostească de tine cât ai zice pește. Acest gen de comportament le face să se simtă în siguranță și respectate. Fii atent la detalii, deschide-i ușa  și ascultă cu atenție. O femeie apreciază un bărbat care se comportă cu politețe și eleganță, iar aceste calități nu vor trece neobservate.

2.      Cadouri cu semnificație

Doamnele adoră mici atenții din când în când, însă pentru a le cuceri este nevoie de mai mult decât bani. Cadoul perfect este compus din proporția echilibrată dintre bun gust, atenție și implicare. O idee excelentă pentru un dar este să alegi din gama de parfumuri de damă de la altex.ro, un miros care crezi că o reprezintă cu adevărat. Personalitatea unei femei este bine pusă în evidență de mirosul specific ei, iar un bărbat poate avea plăcerea de a contribui la acest aspect făcându-i cadou o sticluță de parfum memorabilă. Astfel, îi vei demonstra că o înțelegi, o cunoști și îți pasă de prezența ei în viața ta.

3.      Vino cu inițiativa

Bărbații care inspiră că sunt siguri pe ei și știu ce vor sunt extrem de apreciați de femei. Arată-ți mereu interesul prin a-i propune activități interesante și variate precum ieșirile la cină în oraș, la petreceri, la evenimente, plimbări în doi sau excursii în afara țării. Fii creativ și planifică întâlniri surpriză sau escapade de weekend în locații deosebite. Oferind noi idei și modalități de petrecere a timpului împreună, demonstrezi că ești gata să investești în relație și să faci efort pentru a o face fericită. Inițiativa ta poate să creeze amintiri frumoase și să întărească legătura dintre voi.

Acestea fiind spuse, o femeie cu adevărat respectabilă se va lăsa destul de greu cucerită. Trebuie să-i demonstrezi că te poți ridica la nivelul ei prin expunerea manierelor tale, a cadourilor cu semnificație și prin inițiativa de care dai dovadă. Chiar dacă nu o dai pe spate din prima, nu renunța la a încerca în continuare. În final, vei vedea că toate eforturile tale au meritat.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button