Sport

Cunoscutul pilot Pop Tudor Adrian, pe lista concurenților înscriși la Trofeul Alba Iulia Super Rally

Pop Tudor Adrian concurează din partea Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia și este unul dintre cei patru piloți din Alba care va lua startul la această etapă (a doua) a Campionatului Național de Super Rally ce va începe în câteva ore. Tudor va concura într-un Mitsubishi Lancer Evo 9, model pe care pilotul l-a mai condus și de care este foarte mulțumit.

Acesta este la a doua participare în Campionatul Național de Super Rally, dar în palmares are o listă lungă de participări la diferite campionate. (mai multe info despre Tudor, aici.)

Printre piloţii care vor participa la eveniment se numără piloţi din Franţa (Jerome France) și Belgia (Didier Balcaen), dar şi campioni ai motorsportului românesc, precum Mihai LeuCostel Cășuneanu și Vali Porcișteanu sau Adrian Teslovan.

Organizat de AMC Racing și Primăria Municipiului Alba Iulia, Trofeul Alba Iulia Super Rally este o competiție ce se desfășoară pe circuitul stradal din zona Parcului Unirii – Cetatea Alba Iulia. Concurenții vor lua startul Sâmbătă în manșele de recunoașteri și antrenamente cronometrate, urmând ca apoi în manșele de concurs să lupte pentru cel mai bun timp. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp.

Program, restricții circulație și informații despre Trofeul Alba Iulia Super Rally, aici.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button