Muzică

Denisa Balu și Adi Neamțu – Pe Valea Târnavelor. Un nou proiect muzical pentru inimile tuturor

Un nou proiect muzical lansat de câteva zile de cunoscuta artistă Denisa Balu, a devenit deja viral pe Youtube. Noul proiect a fost realizat împreună cu maestrul Adi Neamțu.

Este vorba despre o melodie autentică, un cântec de muzică populară, de data asta, din zona Târnavelor.

Mă mândresc cu locurile mele natale, cu rădăcinile mele și mai ales cu tradițiile, cântecele și jocurile populare de la mine din zonă! De aceea, vin în fața voastră cu o învârtită superbă, în care am ales să pomenesc satele mele natale, Feisa și Țapu și felul în care se joacă la noi învârtita în mod special, de la cei mai tineri până la cei mai vârstnici! Am ales să realizez acest proiect alături de nimeni altul decât maestrul Adi Neamțu care a dat culoare și viață cântecului, astfel încât nu te saturi să îl asculți și nu te poți abține să nu joci, eu așa zic! Îi mulțumesc din suflet maestrului Adi Neamțu pentru aceasta minunată colaborare! Dragii mei, am cântat acest cântec cu gândul la toți fonsătenii mei dragi și toți oamenii care iubesc cântecul de pe Târnave! Vă invit să-l distribuiți și aștept comentariile voastre! Vă îmbrățișez pe toți!

Denisa Balu

Denisa Balu a început să cânte muzică populară de la vârsta de 7 ani și a participat de-a lungul timpului la diverse festivaluri, concursuri și spectacole de folclor. Traseul artistei a început să se contureze mai frumos în momentul în care a găsit echipa sau formația potrivită, împreună cu care a participat la evenimente și a reușit să interpreteze piese care îi plac, în moduri personalizate, așa cum le simte ea. Mulți dintre albaiulieni au cunoscut-o deja din șanțurile cetății Alba Carolina, unde o perioadă a cântat weekend de weekend.

🎵 Linie melodică: Mitică Mercurean ⌨️ Versuri: Mitică Mercurean 📀 Orchestrație, sunet, mixaj: Mitică Mercurean 🎷Taragot: Adrian Neamțu 🎥 Videoclip: Gabriel Timaru 🏡 Locație: Muzeul ASTRA Sibiu

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Îți recomandăm și
Close
Back to top button