Ştiri Urbane

Donație pentru Biblioteca urbană Alba Iulia

Biblioteca Urbană inaugurată anul trecut în Alba Iulia, îsi reînnoiește din ce în ce mai des colecția. Astăzi, Biblioteca Județeană Lucian Blaga a făcut o donație foarte generoasă pentru căsuțele cu cărți din oraș.

Biblioteca Urbană Alba Iulia

Căsuțele cu cărți sunt amplasate în faţa Porţii a IV-a a Cetății, în Piaţa Cetăţii, în Parcul Unirii şi pe Aleea Sfântul Eugeniu, sub podul ce face legătura între porțile a IV-a și a V-a ale Cetății, în fața Casei de Cultură a Studenţilor, pe aleea din faţa Colegiului Economic, în Parcul Dendrologic, în Parcul „Chinezesc” şi în parcul din apropierea bisericii „Sfânta Ecaterina”. Cărțile se pot lua acasă, iar cititorii sunt încurajați să le returneze sau chir să le înlocuiască cu una sau chiar mai multe cărți de are nu mai au nevoie.

Biblioteca Urbană Alba Iulia

Așa cum am mai menționat într-un articol anterior, căsuțele cu cărți au fost folosite și pentru a oferi rechizite și caiete copiilor care au nevoie și nu au sprijin material. Așa cum a fost conceput inițial, proiectul bibliotecii urbane continuă să îsi găsească utilitatea în Cealaltă Capitală și să devină tot mai popular.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button