Lifestyle & Fashion

Dots Planners, agende fashion, made in Alba-Iulia

Povestea Dots Planners a început din pasiunea pentru organizare și planificare, din dorința de a avea constant planuri și obiective noi. Dots Planners este un brand Premium, românesc, de plannere, jurnale și agende, accesorii de organizare și planificare.

Plannerele Dots, sunt concepute și fabricate la Alba Iulia, orașul natal al Danei Iosa, fondatoarea acestui brand. Profesional, Dana este trainer și evaluator de limba engleză, a locuit 10 ani ȋn SUA, iar din 2020 este antreprenor cu multe visuri și idei frumoase, pe care ȋși dorește să le transmită celor din jur și să ȋi îndrume să trăiască mai frumos, mai organizat și mai echilibrat. Pentru Dana, un planner sau o agendă înseamnă disciplină, motivație, scop, ghidare spre obiective și dorinţă; pentru că de acolo începe de fapt totul: de la un vis sau o dorință scrisă pe hậrtie.

„Timpul petrecut în fața agendei, cu o cafea în mână, ne deconectează de haosul din jur și ne oferă acel timp cu noi, de care cu toţii avem nevoie; timpul în care să ne îndreptăm atenția spre lucrurile importante, timpul în care să realizăm care sunt cele mai de preț dorințe ale noastre și care sunt pașii pe care îi avem de parcurs pentru a ne atinge obiectivele, oricare ar fi acestea. Timpul în care să ne scriem pe hârtie ideile, dorinţele sau ceea ce avem de făcut în următoarea zi. Cred în puterea dorințelor și a obiceiurilor zilnice; si de aceea îmi doresc să transmit acest ritual de a nota, de a scrie, de a planifica, de a reciti și de a învăța să ne păstrăm motivația, în fiecare zi, cu ajutorul unui planner, al unui jurnal sau al unei agende.”

Dana

Din pasiunea pentru planificare, dorința de a avea mereu obiective noi și importanța activităților zilnice care să ne ofere o stare de bine, a ap[rut prima colecție de plannere Dots, Basic&Bloom în august 2020, care a avut la bază un Wellness Planner, urmată de Pop Up ȋn primăvara anului 2021 și Mint & Blush, colecția pentru 2022.

Portofoliul Dots Planners cuprinde mai multe variante de Plannere și agende ( Daily Planner, Weekly Planner- cu varinte ȋn Limba Engleză și Limba Romậnă , Time Planner, Fitness Planner, Meal Planner, Desk Planner, Reţetar), la care de curậnd au fost adăugate două variante de căni de cafea, personalizate cu mesaje motivaţionale și sacoșele din iută cu buzunar din bumbac, pentru organizarea cumpărăturilor.

Plannerul Dots este accesoriul zilnic al oricărei femei motivate, ȋncrezătoare și cu planuri sau obiective bine determinate.

Plannerul Dots este mai mult decât o agendă pentru task-uri, ședințe și întâlniri; este un work-book și un instrument esențial pentru a ne organiza ziua eficient și productiv. Cu ajutorul conținutului bine structurat, ne este mai ușor să conectăm obiectivele pe termen lung cu lista de task-uri zilnice, să ne urmărim progresul și să rămậnem prezenţi ȋn fiecare zi, ȋndrumaţi de citatele motivaţionale din interior.

Dots planners este despre angajamentul față de noi ȋnșine, de a ne urma visele, de a fi prezenţi și de a ne evalua progresul spre obiectivele pe care ni le-am propus. Dots este despre obiceiuri și ritualuri zilnice, despre un stil de viață echilibrat, organizat și frumos.

Produsele Dots Planners pot fi comandate direct prin intermediul reţelelor de socializare IG @dots.planners și FB @dots.planners, prin email dots.planners@gmail.com și ȋn curậnd prin intermediul unei pagini web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button