Urbea Mea

Enjoy Pizza – pizza artizanală 100% autentică

Pizzeria Enjoy s-a deschis în septembrie 2018, pe bulevardul Transilvaniei Nr.25, lângă Enjoy Life.

„Dacă până acum ai crezut că știi ce înseamnă o pizza bună,te invităm la noi pentru a-ți demonstra că te-ai înșelat. Garantăm gustul autentic italienesc.”

ne-a transmis Tiberiu Moldovan, manager

Pizzeria a fost amenajată după modelul pizzeriilor italiene, cu un decor rustic, cu bucătăria deschisă, pentru a crea o atmosferă relaxantă. Conceptul pizzeriei este împrumutat din Roma, unde proprietarii au călătorit pentru a se documenta înainte de a decide să deschidă pizzeria.

În ceea ce privește rețeta, cei de la Enjoy Pizza folosesc un aluat tradițional italian pentru o pizza artizanală autentică, iar ingredientele sunt importate direct din țara care a pus pizza pe harta internațională a gastronomiei. Secretul aluatului este făina cu conținut scăzut de gluten și maiaua folosită în compoziție, rezultatul fiind un aluat subțire și ușor de digerat.

Enjoy Pizza

Forma pizzei de la Enjoy este ovală și este perfectă pentru a hrăni patru persoane dar se poate realiza și în formă rotundă, pentru o persoană. Ingredientele se pot alege după preferințe, iar fiecare client își poate configura pizza după propriile gusturi.

În meniul pizzeriei veți găsi și o selecție de paste și salate, iar pentru micul dejun, cel de la Enjoy vă propun plăcinte românești cu brânză, varză, cartofi și șuncă, „wurst” în aluat, focaccia proaspătă cu bresaola, prosciutto cotto sau mortadella și cafea italiană.

Enjoy Pizza-

La Enjoy Pizza puteți savura și vinuri italiene, servite la butelie sau la pahar, după preferințe, Prosecco și Lambrusco.

Un fapt inedit despre Enjoy Pizza ar fi o comandă specială, o pizza lungă de 5 metri, care poate să hrănească ~25 de persoane.

Cei de la Enjoy Pizza vă așteaptă să le treceți pragul de luni până duminică între orele 8.00 și 22.00 și cu comenzi la telefon 0752-227-174, cu livrare gratuită la comenzi de peste 45 lei.

NEETs pentru viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button