Lifestyle & Fashion

Expoziția NUD- Urban Dictionary la Framm’s

Expozitia NUD – Urban Dictionary este o colecție de genți, create de Mihaela Crișan, designer NUD. O parte dintre piese sunt experimentale, iar altele sunt clasice și făcute la cerere. Mihaela a ales să deschidă expoziția cu piese care nu au o legătură de stil între ele pentru a exprima faptul ca brandul pe care ea l-a creat, NUD, susține diversitatea atât în ceea ce priveste designul, cât și a personalității ei, în rol de creator.

Numele expoziției a fost ales în legătură cu reprezentarea obiectelor expuse, într-un mod simplu, prin cuvântul care a stat la baza realizării fiecărei piese în parte. Materialele folosite sunt piei de diferite texturi care au luat forma unor modele de genți create de Mihaela pe baza inspirației de moment sau la comandă pentru clienții ei. Fiecare produs esre lucrat manual, de la tipar la produsul finit, din piele de cea mai bună calitate și cu atenție la cele mai mici detalii. Atenția deosebită față de piesă în sine, dă naștere unui produs original și reprezentativ pentru persoana care o poartă.

Stilul este ceva unic, personal, iar in fiecare dintre gentile expuse se regaseste o parte din stilul meu care este un adevarat dictionar. Mihaela Crișan, NUD

Mihaela Crișan, NUD

Expoziția va fi deschisa până pe 10 septembrie în incinta Framm’s. Pentru detalii suplimentare legate de comenzi sau prețuri, Mihaela preferă să aibă conversații individuale cu orice potențial client pentru a se cunoaște și a discuta orice detaliu. O puteți contacta pe pagina de Facebook NUD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button