MondenŞtiri UrbaneUrbea Mea

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” Alba Iulia. Programul zilei de luni

Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, continuă, luni, 20 mai, la Alba Iulia.

Evenimentul este organizat de către Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia și Consiliul Județean Alba.

Festivalul a ajuns la ediția a XVI- a și se desfășoară în perioada 19 – 25 mai.

Șapte zile de povești noi, pentru copii și oameni mari, în care teatrul este în centrul atenției. Dar, așa cum v-am obișnuit, ne-am dorit să vă oferim, și în această ediție, un program complex: spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții, conferințe, concerte și ateliere de creație.

Biletele vor putea fi procurate începând de vineri, 19 aprilie 2024, vă așteptăm la casieria Teatrului de Păpuși „Prichindel”, de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:00, respectiv la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri, între orele 9:00 și 13:00 sau online pe www.teatrulalba.ro și www.fitab.ro.

Prețul biletelor este de:

7 lei pentru copii și elevi;15 lei pentru studenți și pensionari;30 lei pentru adulți

Programul zilei de luni a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia:

10:00 KUNTERBUNT, regia Ana Crăciun LambruTeatrul pentru Copii și Tineret Gong SibiuSpectacol de teatru pentru copii / 3+Sala 67, Teatrul de Păpuși Prichindel / 50 min.

11:00 EXTRATERESTRUL CARE ÎȘI DOREA CA AMINTIRE O PIJAMA, regia Béres LászlóTeatrul pentru Copii și Tineret Merlin TimișoaraSpectacol de teatru pentru copii / 6+Casa de Cultură a Studenților / 60 min.

11:00 – 20:00 FANTEZIE PRIN FORMĂ ȘI CULOARECostache Gavril SiriteanuExpoziție permanentă de artă plasticăFoaier Casa de Cultură a Studenților

12.00 CAFEAUA CU TÂLCConferinţă de presăArt Cafe

18:00 – 20:00 SCAUNE… DE POVESTEExpoziție permanentă de caricaturi semnate de Marius DamianFoaier Casa de Cultură a Sindicatelor

18:30 CE PREFERI?, de Dan ComanLansare de carteFoaier Casa de Cultură a Sindicatelor / 30 min.

19:00 LA CÂȚIVA OAMENI DISTANȚĂ DE TINE, regia Radu AfrimCoproducțieTeatrul Național I.L.Caragiale București și Centru Cultural George Coșbuc BistrițaSpectacol de teatru pentru tineri și adulți / 15+Casa de Cultură a Sindicatelor / 2h 20 min. (cu pauză)

Sursa – foto: Teatrul de Păpuși ” Prichindel” Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button