Ştiri Urbane

FOTO: Peste 600 de alergători au făcut turul Cetății la Crosul Europei

cros-4Crosul Europei, organizat la Alba Iulia, devine o tradiție pentru oraș, reușind ca de la an la an să aducă la linia de start tot mai mulți oameni, în special tineri, care să promoveze mișcarea în aer liber și un stil de viață sănătos. Pe lângă elevi de la mai multe școli și licee, au pornit în alergare și persoane trecute de prima tinerețe demonstrând că la orice vârstă se poate duce o viață activă. Evenimentul a făcut parte din manifestările dedicate Săptămânii Europene a Sportului.

Peste 600 de albaiulieni au participat la cea de-a treia ediție a Crosului Europei, organizat în Cealaltă Capitală. Alergătorii au parcurs 5,5 km, pe traseul Șanțurilor Cetății, iar câștigătorii au fost recompensați pe măsura eforturilor depuse, cu premii însumând 600 de euro, cupe, diplome și obiecte promoționale.

Alergătorii au putut alege fie pentru un singur tur al Cetății, fie pentru două și să concureze astfel pentru podium. La final, câștigători au fost trei tineri, pentru care sportul reprezintă în mod cert un mod de viață.

Câștigătorii primelor locuri sunt:

– categoria băieți: George Fleșer (locul I), Claudiu Davidaș (locul II) și Alexandru Lupea (locul III)

– categoria fete: Alina Boholțan (locul I), Bianca Molnar (locul II) și Roxana Panța (locul III).

Crosul Europei a fost organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, alături de Fundaţia PAEM şi Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Centrul Europe Direct Alba Iulia, în parteneriat cu firme private din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button