Urbea Mea

Hotel Transilvania și povestea lui

Sunt locuri în Alba Iulia care se ridică la cele mai înalte standarde internaționale, locuri în care dacă intri, te simți ca într-un mare oraș european. Unul dintre aceste locuri este Hotel Transilvania.

Pentru cei care au fost în urbea noastră de mai mult timp, își amintesc probabil de clădirea veche, care s-a dat în folosință în 1972. Povestea ei însă a fost schimbată în 2015, când porțile hotelului s-au redeschis, prezentând turiștilor o nouă față.

Compania Florea Grup administrează astăzi hotelul, ea fiind si cea care a coordonat renovarea lui. De la mobilierul camerelor, la designul recepției și la dotările spațiilor, totul confirmă că Hotel Transilvania poate concura cu orice hotel din această lume.

S-a lucrat cu arhitecți și designeri renumiți,  pentru ca ambianța să fie una cu totul unică. Iar cel mai important ingredient al rețetei a fost echipa de aici: oameni veseli, prietenoși și pasionați de ceea ce fac. Iar prestigiul Hotelului Transilvania nu a întârziat să apară.

Este singurul hotel din Alba premiat la două ediții ale galei Top Hotel Awards, remarcându-se ca unul dintre cele mai bune hoteluri independente de 4* din România. De asemenea, locația a obținut certificatul de excelență de la Trip Advisor și premiul pentru cea mai bună campanie de promovare a unei destinații turistice, la eTravel Awards.

Hotel Transilvania dispune de 80 de camere, un restaurant cu terasă, un bar de zi și două săli de conferință. Locația găzduiește și un centru cosmetic și un salon de hair style. Ca parte a companiei Florea Grup, este implicat și în dezvoltarea comunității.

Hotel Transilvania sprijină proiecte sociale, de responsabilitate civică, de promovare turistică precum și evenimente sportive. Unul dintre cele mai importante astfel de evenimente este Openul Internațional de Șah al României, care an de an se organizează la Hotel Transilvania, pe parcursul a 9 zile.

Pe viitor, Hotel Transilvania are în vedere extinderea sa prin construcția unor camere noi, a unor săli de conferință suplimentare și a unui restaurant care va găzdui evenimente de până la 300 de persoane. De asemenea, proiectul include și un centru spa, care va face din hotel una dintre cele mai atractive destinații din Transilvania.

Puteți fi la curent cu noutățile Hotel Transilvania pe site-ul hotelului www.hoteltransilvania.eu sau pe paginile de Facebook și Instagram. 

NEETs pentru viitor

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button