Evenimente

Listă evenimente în weekend-ul 23-25 septembrie 2022

Se pare că în acest weekend nu ne bucurăm de prea multe raze de soare prin Alba Iulia și prin apropiere, dar tot aveți o serie de evenimente și acțiuni dintre care să alegeți cum să vă petreceți timpul liber în următoarele 3 zile. Te așteaptă ieșiri în natură,, inițiere în speologie, acțiune de ecologizare, ture cu biciclete electrice, show auto cu expoziție de mașini și concursuri, petreceri în cluburi, festival de muzică folk, expoziție de artă și inaugurarea unul local.

De vineri, de la 16:00, până duminică, se desfășoară Cars and Coffee | Autumn Edition, organizat de FlatOut Automotive Media în Cetatea Alba Carolina. A doua ediție a „Cars And Coffee Alba Iulia” are loc în acest weekend în Cetatea Alba Carolina cu expoziție de mașini, competiții și alte surprize pregătite de către organizatori.

Vineri, de la 21:00, Friday Dance Party la Irish Pub Erol.

Weekendul începe și de această dată cu seara de vieri plină cu distracție în Irish Pub Erol.

Vineri și sâmbătă, de la 22:00, Grand Reopening la Club Kalabria.

Club Kalabria își redeschide porțile pentru cei mai petrecăreți prieteni din oraș. Te așteaptă două seri de muzică, distracție și bună-dispoziție de care cu greu vei uita.

De sâmbătă, de la 07:00, până duminică, la 22:00, Inițiere în speologia verticală, eveniment organizat de Adventure Center în Parcul Natural Apuseni.

Lumea subterană, formată din peșteri și avene așteaptă să fie descoperită. Pe lângă peșterile orizontale, uneori ușor accesibile, alteori mai greu sunt și peșterile verticale sau avenele, sau peșteri care au pasaje verticale. #AdventureCenter te invită să descoperi această lume subterană verticală printr-un program de inițiere în această tehnică specială de parcurgere a peșterilor și avenelor din carstul românesc și nu numai.

Sâmbătă, la 09:00, Alba Carolina Bike Race organizat de Asociația Biciclim în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia în zona Alba Iulia – Inuri – Mamut.

Competiția Alba Carolina Bike Race este un proiect al Asociației #Biciclim Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și se adresează iubitorilor de ciclism montan (MTB).

Sâmbătă, de la 10:00, Acțiune de ecologizare în Munții Trascăului/ Let’s Do It, Carpați! La Rimetea.

Vino să facem împreună curățenie în Munții Trascăului, la intrarea în comuna Rimetea și între Rimetea și Colțești. Acțiunea face parte din campania de ecologizare montană Let’s Do It, Carpați! desfășurată de Asociația Montană Carpați în parteneriat cu Let’s Do It, Romania!, în colaborare cu Primăria Rimetea și Școala cu clasele I-VIII Sebes Pál.

De sâmbătă, de la 10:00, până duminică, la 22:30, Festivalul Național de Folk ,,Ziua de mâine” organizat de Centrul de Cultură „Augustin Bena”.

Unul dintre cele mai importante festivaluri-concurs de muzică folk din România: concurs de interpretare și compoziție a muzicii folk, recitaluri extraordinare susținute de cei mai îndrăgiți artiști din România, lansări de carte și CD, sesiuni de autografe.

Sâmbătă, de la 18:00, Studies for a Burning Silence la Hangar – F.
Proiectul de grup Studies for a Burning Silence analizează relațiile dintre aproape/departe, interior/exterior, individual/colectiv, tăcere/zgomot care generează noi coordonate ale unui univers pe care credeam că îl cunoaștem.

Sâmbătă, de la 19:00, Marea Deschidere la Liziera Blaj.
A sosit momentul mult așteptat al deschiderii Liziera! Acest loc de basm, situat în inima Transilvaniei își deschide pentru prima dată porțile sâmbătă, 24 septembrie începând cu ora 19:00. Muzica asigurată de Dj Valentino va crea atmosfera perfectă pentru o noapte de neuitat iar bucătarii noștri iscusiți promit o experiență culinară de amploare. În completarea preparatelor, te vom încânta cu o selecție de vinuri care odată încercate, îți vor plimba papilele gustative prin cele mai renumite vinării.

Duminică, de la 16:00, Promenada Inimilor 2022 organizată de Rotary Club Alba Iulia în Cetatea Alba Carolina.

Duminică ne luăm bicicletele și celebrăm mișcarea! Împreună cu Rotary Club Civitas Solis Alba Iulia, ți s-a pregătit un traseu special de 5 km în cetate, pe care te invităm să îl parcurgi alături pe bicicletă, pentru a ridica gradul de conștientizare asupra importanței mișcării pentru sănătate! Ne vedem la Obelisc, în cetate!

Articol realizat cu ajutorul prietenului nostru urban, Marius Rusu.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button