Evenimente

Listă evenimente weekend-ul 28-30 ianuarie 2022

Weekendul aduce la Alba Iulia și prin apropiere incursiuni prin natură, petrecere în club, târg de nunți, evenimente sportive și piese de teatru proiectate la cinema.

De joi de la 18:00 până duminică la 21:00, Iarna în Ținutul Secuiesc, Rimetea, Transilvania la Rimetea.
Vrei să faci mișcare și să respiri aer curat? Vrei să simți cum este să mergi iarna pe munte? Vrei să cunoști oameni noi care poate îți vor deveni prieteni? Dacă ai răspuns cu Da la cel puțin o întrebare, atunci mergi în excursie în ținutul secuiesc!

De vineri de la 09:00 până duminică la 21:00, Târg de Nunți – Wedding Days – Alba Iulia la Mercur City Center.
Sezonul de nunți #2022 se apropie cu pași repezi. Evenimentul tău special nu ar trebui neglijat. Vino să descoperi ultimele trenduri în materie de nunți, la Wedding Days Alba Iulia!

Sâmbătă, de la 09:00 la 17:00, Colectare Deșeuri Electrice în Sebeș organizat de RoEcollect și Primăria Municipiului Sebeș.
Sebeș Reciclează! Se colectează deșeurile de echipamente electrice și electronice în Sebeș. Scapă de aparatele electrice vechi sau stricate și fă loc în casa ta pentru lucrurile cu adevărat importante.

Sâmbătă, de la 18:00, Student Party la Irish Pub Erol.
Mare chef, mare distracție în Irish Pub Erol.Cei care doresc să se alăture studenților de la Erasmus sunt așteptați sâmbătă de la ora 18:00.

Sâmbătă, de la 18:00 la 21:00, Volei Alba Blaj – CS Medgidia la Volei Alba Blaj.
Intrarea este liberă, în limita a 30% din capacitatea sălii și în condițiile stabilite de autoritățile sanitare naționale pentru competițiile sportive. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta sălii de sport!

Sâmbătă, de la 19:00 la 20:00, Nocturnele lu‘ Leonida | Teatru la Cinema la Inspire Cinema.
În universul lui Caragiale toate situațiile sunt drame fără repercusiuni. Nu există mize reale, și din cauza asta oamenii acestui univers umflă mizele la dimensiuni astronomice. Nimeni nu poate păți nimic aici. Nimeni nu decade, nimeni nu atinge înălțimi azurii. Un spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul tău!”

Duminică, de la 12:00 la 13:00, Erus și Valea Iubirii | Teatru la Cinema la Inspire Cinema.
Folosind în continuare alimente sănătoase pentru a răzbate prin pădurea cu care Regele Frică-Frică a înconjurat Valea Iubirii, Erus, Roua și Alpi se reîntâlnesc cu Mac, Pac și Marty. Un nou spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul tău!”

Articol realizat cu ajutorul prietenului nostru urban, Marius Rusu.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button