Sport

Locul III la Campionatul de Tenis al MAI pentru reprezentantul Jandarmeriei Alba

tdsc_0851Reprezentantul Jandarmeriei Alba s-a clasat pe locul III la finala Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 16-19 iunie.

Aproximativ 100 de sportivi, angajaţi ai structurilor centrale şi teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, s-au întrecut în abilităţi sportive la tenis de câmp.

Din partea Jandarmeriei Alba a participat domnul plutonier adjutant şef Emanoil Opriţa, care, după ce a disputat 8 meciuri la categoria de vârstă 40 +, a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

tdscn3561Subofiţerul este în vârstă de 53 de ani şi a reuşit să-şi surclaseze adversarii, deşi aceştia erau mult mai tineri, uneori chiar şi cu 10 ani.

Este angajat al Jandarmeriei Alba din anul 2007 şi activează într-o structură operativă a instituţiei, respectiv la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil.

Tenisul de câmp este o mare pasiune a acestuia şi de-a lungul timpului a participat la mai multe competiţii, locale şi naţionale, de fiecare dată clasându-se între primii trei, fiind un exemplu mobilizator pentru generaţia tânără.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button