Turism și Ghidaj turistic

Mergi în Paris? Uite ce locuri nu poți să ratezi!

Parisul este orașul iubirii, orașul culturii și al mâncării sofisticate, așa că dacă intenționezi să îl vizitezi, ai nevoie de o listă de locuri de neratat, ca să te asiguri că profiți cât poți de mult de această vacanță. Pe lângă locurile deja celebre, există și câteva comori recomandate de localnici pe care trebuie neapărat să le vezi. Vrei să știi care sunt acestea?

Iată o listă cu locuri pe care să le vizitezi dacă mergi în Paris!

·      Muzeul Luvru

Poate cel mai cunoscut muzeu din lume, Luvrul are un farmec aparte și merită să îți faci timp să îl vizitezi dacă mergi în Paris. Plin de cele mai frumoase capodopere de pe tot globul, muzeul este el însuși o operă de artă, datorită arhitecturii deosebite. După vizita la muzeu, poți merge la o cafenea chiar lângă pentru a încerca un croissant franțuzesc, împreună cu o cafea bună.

·      Arcul de Triumf

Deși multă lume preferă să meargă la Turnul Eiffel, cea mai bună priveliște este de pe Arcul de Triumf. Aici, poți vedea întreg Parisul, fără să fie nevoie să stai la cozi kilometrice, cum este cazul la Turnul Eiffel. În plus, este și la jumătate de preț să urci pe Arcul de Triumf. Așadar, este mult mai bine să iei această alegere, considerând că salvezi atât bani, cât și timp, care este extrem de prețios într-o astfel de vacanță. Un alt mod de a economisi bani când realizezi o astfel de excursie este să apelezi la servicii de transport de persoane Franța-România, cei de la tabitatour.ro având grijă să te transporte în siguranță și confort, la prețuri accesibile. Transportul și cazarea sunt cele mai costisitoare când vine vorba de o vacanță, așa că, dacă poți economisi pentru acestea două, bugetul tău va fi mai mare pentru alte activități sau distracții din oraș.

·      Galeriile Lafayette

Dacă îți place să faci cumpărături, aici te vei simți ca în rai, fiind plin de magazine de la toate brandurile posibile. Chiar și dacă nu vrei să achiziționezi nimic, intrarea este gratis și poți urca pe terasă pentru a avea o priveliște impresionantă asupra orașului.

·      Grădina Luxembourg

În funcție de anotimpul în care alegi să călătorești în Paris, ți s-ar putea părea absolut fascinantă Grădina Luxembourg, plină de rânduri de flori și de sculpturi impresionante. Te poți plimba liniștit pe aici primăvara sau vara, când este o plăcere să vezi totul la pas.

·      Opera Garnier

Un alt obiectiv important pe care este recomandat să îl vezi în Paris este Opera Garnier. Aceasta este o operă de artă din punct de vedere arhitectural, în stil eclectic, celebră în întreaga lume pentru frumusețea sa. Dacă ai timp, poți merge chiar la un spectacol găzduit în interiorul său, însă este nevoie să rezervi biletele din timp, că să te asiguri că vei avea loc.

Parisul are foarte multe de oferit și nu îl poți cuprinde într-o vizită scurtă de câteva zile. Însă, lista de mai sus conține locurile cele mai importante și impresionante, așa că dacă alegi să le vizitezi, poți considera că ai avut o vacanță reușită. Bucură-te de atmosfera romantică și de aerul parizian și lasă-te purtat pe străzile Parisului, fiind o minunăție care îți permite să observi vibrația orașului în cel mai autentic mod. Nu uita de patiseriile sale, din care trebuie să guști măcar o dată o specialitate franțuzească, fiind un deliciu care merită încercat de către tine.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button