SafetyDrivingŞtiri Urbane

Mihai Beldie Driving Institute, școala oficială Urbea Mea

Duminică, 08 mai, singura școală de conducere defensivă din județul Alba alături de Subway Alba Iulia și partenerul media Urbea Mea a adus în premieră primul curs de conducere defensivă GRATUIT.DSC_0597

Din dorința echipei de a încerca să se implice cât mai puternic și activ în siguranța rutieră, am configurat un nou concept de evenimente, sub denumirea de curs de diagnosticare. Prin acest eveniment, Mihai Beldie Driving Institute scoate la rampă întreaga flotă și centrul mobil pentru a face cunoștință cu iubitorii automobilismului din zonă și nu numai.

Am adus la Straja un număr mare de participanți, ce suntem siguri că după plecarea spre casă au adus un plus de valoare siguranței fiecărui participant la trafic. Campania de conștientizare ne dorim să o continuăm și cu alte evenimente de acest gen, având ca target principal transformarea traficului în unul mai sigur. Am avut surprinderea să avem participanți veniți din mai multe zone ale țării, fapt ce ne bucură”, a declarat Mihai Aurel Beldie, initiator si driver trainer Mihai Beldie Driving Institute

 

„Ziua petrecută alături de voi a însemnat conștientizarea faptului că deși conduc de 4 ani, noțiunile pe care le-am acumulat în câteva ore vor face difența în stilul meu de condus. La Mihai Beldie Driving Institute am văzut pasiune, profesionalism și implicare 100%. Sunt sigură că, de acum, drumul meu va fi mult mai sigur datorită vouă! Nu uitați să zâmbiți, faceți un lucru extraordinar!” ne-a transmis Alexandra la finalul cursului.

Echipa Mihai Beldie Driving Institute alături de parterul Subway Alba și partenerul media Urbea Mea, vă așteaptă cu un pachet bogat de produse, cursuri de pilotaj, conducere sportivă sau conducere defensivă, special concepute pentru a satisfice dorințele oricărui participant la trafic. Toate detaliile le puteți regșsi pe pagina de Facebook a institutului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button