Evenimente

Motanu’, 24 noiembrie, la club Hideout din incinta Spațiilor Ryma

În premiera, o parte din echipa DevaFlow si nu numai!      

Motanu’, membru a multiplelor proiecte precum: „Subcarpați; SR71; FreestyleFamily; UNDE; DevaFlow”, pășește pe scena noastră cu ocazia lansării noului sau proiect individual, „Din Reflex”.Acesta este un EP format din 5 piese, făcute la foc rapid, în defavoarea „overthinking-ului”. 

Daca nu ai apucat sa asculți, materialul este lansat pe YouTube si va fi disponibil în format fizic la locație! 
Având un colectiv artistic impresionant, bineînțeles ca nu putea sa vina singur. Nu va faceti griji, nu am uitat nici de cei care vor sa își rupă încălțămintea de dans. Exact pentru asta, ne vom bucura de muzica lui BUD M (Warm-up) Puțin mai târziu, Motanu’ ii va avea alături pe SMK (DJ). &  Dascălu’ (Opening Act). 
La Afterparty ne vom baza pe RK sa ne trimită acasă cât mai târziu si cât mai epuizați. Surpriza si atracția serii probabil pentru mulți dintre voi va fi sesiunea de încheiere, un Open Mic Cypher cu toti artiștii prezenți la eveniment. 

Vino pe 24 noiembrie la clubul Hideout din incinta Spațiilor  Ryma,  sa ascultam împreună noile piese, dar si sa le cântăm împreună pe cele cunoscute deja, apoi sa petrecem împreună pana dimineața! Va fi o seara de neuitat!

Asigură-te ca ai bilet. Acesta poate fi achiziționat prin intermediul rețelei de ticketing enterix sau direct de la locatie: 

https://www.entertix.ro/evenimente/19466/concert-motanu-lansare-din-reflex-invitati-24-noiembrie-2023-hideout-spatiile-ryma-alba.html

Suport artist: 20 presale, 30 at gate

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button