Cinema

Prietenia reală vs. prietenia virtuală- tema lunii august la Clubul de carte LecturALBA

Într-o lume în care Internetul a devenit parte din viața noastră cotidiană, ne întrebăm de multe ori cum ar fi viața fără lumea virtuală pe care o accesăm fie pentru a primi informații, fie pentru a lega prietenii. Dar oare cât de ,,reale” sunt prieteniile legate în lumea virtuală? Aceasta este întrebarea-temă de discuție ce se va dezbate miercuri, 30 august 2017, începând cu ora 17,00, la Clubul de lectură ,,LecturAlba”, club ce ființează sub egida Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba. Întâlnirea clubului de lectură are loc la sala de lectură a Bibliotecii Județene Alba și aduce în atenția cititorilor două cărți deosebit de interesante. Cărțile propuse spre lectură sunt Cameră obscură, autor Anamaria Ionescu și Mămică la două albăstrele, autor Doina Ruști.

Clubul de lectură ,,LecturAlba” a fost înființat la cererea cititorilor și are ca scop îndrumarea lecturii cititorilor de orice vârstă recomandând în fiecare lună cărți din colecțiile bibliotecii, enunțând o temă de discuție de actualitate și asigurând mediul propice pentru dezbateri, schimburi de impresii și comunicare pe o temă dată. Începând din această lună vom prezenta în cadrul clubului , sub genericul Donații și donatori, cele mai noi cărți intrate în colecțiile bibliotecii prin bunăvoința dumneavoastră, a celor ce iubiți și prețuiți cartea.

Proiectul face parte din Programul minimal 2017 al instituției -1. USERS/1.1 Clubul de lectură, și este un proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă. Obiectivele proiectului sunt stimularea creativității și a dialogului între iubitorii de lectură, promovarea colecțiilor bibliotecii în comunitate și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare a unui text propus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button