Evenimente

Programul educativ „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, ediția a V-a, va avea loc la biblioteca din Sebeș

 În perioada 10-20 octombrie 2023, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș găzduiește cu bucurie evenimentul anual „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, ajuns la cea de-a V-a ediție, o inițiativă dedicată elevilor pasionați de lectură și creație.

Pentru a sărbători frumusețea toamnei și pentru a încuraja imaginația celor mici, echipa Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș a pregătit o serie de ateliere inovatoare și captivante. Participanții vor avea ocazia să pătrundă în universul magic al poveștilor, să-și dezvolte abilitățile artistice și să-și exprime creativitatea într-un mediu prietenos și stimulativ.

Programul „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste” oferă oportunitatea unică de a crea legături între copii și cărți, între imaginație și realitate, deschizând porți către lumi noi și inedite. Prin aceste ateliere, se încurajează formarea unei comunități active, în care lectura și arta devin instrumente esențiale de dezvoltare personală.

„Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce povești minunate vor prinde viață în cadrul acestor ateliere, pentru că ne dorim ca fiecare participant să plece cu amintiri frumoase și cu inspirație pentru noi aventuri literare” au transmis organizatorii.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button