Evenimente

Proiectul „Coșulețul copiilor deștepți” din nou la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Miercuri, 1 martie 2023, la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba se va desfășura o nouă activitate din cadrul proiectului „Coșulețul copiilor deștepți”. Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba și biblioteca mai sus amintită, iar activitatea de miercuri are ca partener Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

„Coșulețul copiilor deștepți” este un cerc de cultură generală ce se adresează în principal copiilor și are ca scop formarea și dezvoltarea deprinderilor de studiu și acumularea de cunoștințe generale, în legătură cu o temă dată și având la dispoziție o bibliografie orientativă, ce poate fi împrumutată de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Activitatea din data de 1 martie 2023, va începe la ora 11:00 și are titlul „Cunoaște-l pe Ion Creangă”. Cu acest prilej, copiii prezenți vor face cunoștință cu viața și opera marelui scriitor român și, de asemenea, vor avea prilejul să răsfoiască multe dintre cărțile semnate de acesta, cărți aflate în colecția Secției de Împrumut pentru Copii, de la biblioteca gazdă a evenimentului.

Proiectul 3.5 Coșulețul copiilor deștepți face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button