SocialŞtiri UrbaneUrbea Mea

Restricții de circulație în Alba Iulia, pentru Super Rally 2024

În perioada 14 – 15 iunie 2024, municipiul Alba Iulia va găzdui prima etapă din cadrul Campionatului Național de Super Rally.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, autoritățile locale vor impune restricții de circulație pe mai multe artere din urbea albaiuliană.

𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈, 𝟏𝟒.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐:𝟎𝟎 – SÂMBĂTĂ 𝟏𝟓.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟎𝟎
Zonele afectate: B-dul 1 Decembrie 1918, zona Piața Unirii, între intersecția cu str. Vasile Goldiș și str. Cloșca, precum și parcarea din capătul B-dul Transilvaniei spre Piața Unirii. Pentru amenajarea Parcului Service pentru mașinile de concurs.

𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈, 𝟏𝟒.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗:𝟎𝟎 – SÂMBĂTĂ, 𝟏𝟓.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟎𝟎
Străzi închise traficului auto:
– B-dul Horea intersecție cu str. Cloșca până la giratoriu cu Calea Moților, dreapta pe Calea Moților, până în intersecția cu străzile Marcus Aurelius, Doinei, Nicolae Bălcescu (sens giratoriu)
– Calea Moților urcare din intersecția cu străzile Marcus Aurelius, Doinei, Nicolae Bălcescu (sensul giratoriu), până în intersecția cu str. Aurel Vlaicu, stânga pe str. Aurel Vlaicu, până în intersecția cu str. Unirii (sens giratoriu), dreapta până în B-dul Horea.

Vor fi amplasate șicane pentru reducerea vitezei: Pe B-dul Horea, Calea Moților, str. Aurel Vlaicu.

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓!
Se va permite intrarea și ieșirea riveranilor din perimetrul circuitului, în mod controlat și dirijat de către directorul de concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button