Sport

Rezultate excepționale obținute de CS Unirea Alba Iulia la Campionatul European de Powerlifting desfășurat în Luxemburg: 8 medalii cucerite sportivii din Cetatea „Marii Uniri”

Delegația CS Unirea Alba Iulia, condusă de antrenorul Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting, a obținut rezultate excepționale la Campionatul European, desfășurat la Luxemburg. Trei sportivi au obținut au obținut, în total, 8 medalii, dintre care două de aur.

Astfel, echipa lui Ovidiu Pănăzan, desemnat în 2024 pentru al nouălea an consecutiv ”antrenorul anului” în Alba, obține din nou cele mai mari performanțe la o întrecere de talie europeană.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia:

– Andrei Irimie (categoria de greutate 83 kilograme – seniori) – MEDALIE de ARGINT la proba de împins din culcat (255 de kilograme ridicate), MEDALIE de BRONZ obținută cu echipa României;

– Bianca Todorescu (categoria de greutate 52 kilograme – Under 18, junioare II) – MEDALIE de AUR la proba de împins din culcat (95 de kilograme ridicate), MEDALIE de BRONZ la genuflexiuni (135 de kilograme ridicate) și o MEDALIE de BRONZ la total;

– Alexandra Cazacu (categoria de greutate 57 de kilograme, Under 23, junioare I) – MEDALIE de AUR la genuflexiuni (167,5 kilograme ridicate), MEDALIE de BRONZ la îndreptări (152,5 kilograme ridicate) și o MEDALIE de BRONZ la total.

Alexandru Cazacu (categoria de greutate 120 kg – seniori): 315 kilograme ridicate la genuflexiuni (la prima participare la un campionat internațional pentru seniori)

Competiția de la Luxemburg a reprezentat un moment de glorie pentru powerlifting-ul românesc, confirmând încă o dată nivelul ridicat al sportivilor noștri în acest domeniu.

Performanța obținută a demonstrat că munca asiduă, dedicarea și determinarea pot aduce rezultate remarcabile la cel mai înalt nivel competițional.

Aceste rezultate sunt un motiv de mândrie pentru întreg județul Alba întrucât au adus faimă țării noastre.

Felicitări sportivilor noștri și antrenorului! Mult succes la viitoarele competiții!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button