Lifestyle & Fashion

S-a stins flacăra iubirii? AFLĂ cum poți reaprinde pasiunea în așternuturi, cu câteva sfaturi la îndemână

Rutina este cea care, de cele mai multe ori, se instalează în viața de cuplu. Activitățile zilnice puse pe repeat și lipsa noutăților pot face ca iubirea să nu mai aibă aceeași intensitate ca la început. Cu toate acestea însă, există modalități cu ajutorul cărora să poți readuce dragostea la viață, iar în următoarele rânduri vei descoperi câteva recomandări de la specialiștii în domeniu.

Cum poți stârni pasiunea în cuplu și ce ar trebui să faci pentru a simți din nou fiorii dragostei?

  • Condimentează partidele de amor

Chiar dacă sentimentele de la început de relație se estompează pe parcursul acesteia, dragostea există și poate fi reaprinsă cu câteva artificii la îndemână. Un deux-piece sexy, câteva lumânări aromate, o baie fierbinte în doi și timp berechet pentru voi sunt câteva elemente esențiale  pe care ar trebui să le pui în practică dacă vrei să readuci vibrația sexuală în cuplu. 

Iar ca partidele de amor să fie cu adevărat explozive ai putea să te gândești și la achiziționarea de jucării pentru… adulți.  Dacă lași rușinea deoparte, poți accesa Pasiune.ro pentru că aici găsești jucării sexuale pe toate gusturile. Poți răsfoi categoriile preferate și alege produsele care te atrag cel mai mult.

  • Întâlniți-vă în oraș înainte de a merge acasă

Cu siguranță că îți aduci aminte de întâlnirile emoționante de la început de relație. Chiar dacă rutina și activitățile zilnice te-au făcut să uiți de fiorii de altă dată, gândește-te că poți readuce aceste sentimente la viață, cu câteva trucuri la îndemână. Scrie-i mesaje de tip SMS, abordează-ți jumătatea cu declarații frumoase de dragoste și invit-o la o cină romantică.

Întâlnirile de acest gen sunt benefice într-o relație de cuplu și pot reactiva emoțiile și trăirile de la primele momente împreună, ca mai apoi să treceți la acțiune, în confortul de acasă.

  • O invitație la film va fi întotdeauna romantică

Un alt artificiu pe care îl poți face pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu este invitația la film. Adu-ți aminte de primul loc unde ați vizionat primul film împreună și încearcă să rememorezi emotiile de atunci. 

Nu doar că îi vei face o surpriză plăcută jumătății tale, dar îți vei reaminti momentele magice de altă dată, care revin la viață odată cu o asemenea invitație. În plus, seara poate fi destul de incitantă, acasă, între așternuturi.

  • Pregătește-i micul dejun la pat, așa cum făceai la început

Probabil unul dintre cele mai romantice gesturi este acela de a pregăti micul dejun ființei iubite. Dovezile de dragoste trebuie să aibă loc în fiecare zi, iar un asemenea gest poate fi înțeles ca o declarație de iubire. 

Nu te lăsa copleșit de problemele de zi cu zi, încearcă să te detașezi de stresul cotidian și acordă atenție persoanei dragi cu care îți împarți viața, folosind gesturi simple, așa cum este pregătirea unei mese.

Așadar, flacăra iubirii poate fi reaprinsă în cuplu, dacă gândești în perspectivă și oferi atenție celui sau celei de lângă tine, în fiecare zi. Gesturile romantice, alături de cele îndrăznețe ar putea să readucă la viață fiorii dragostei de altă dată.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button