Evenimente

„Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” și în 2023, la Verbum, cercul de scriere creativă al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Mâine, 26 ianuarie 2023, de la ora 17.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc prima întâlnire din acest an a cercului de scriere creativă VERBUM, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Sub îndemnul „Scrie! Vino! Prezintă! Publică!”, orice amator sau scriitor deja lansat în spațiul public poate participa la întâlnirile ce au loc în fiecare ultimă zi de joi din fiecare lună. Aici, ideile prind aripi, scriitura se cizelează, iar schimbul de perspective, abordări și experiențe se concretizează, de cele mai multe ori, în creații valoroase, care văd lumina tiparului în antologia anuală Verbum. Aceasta este un produs editorial al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, aflat în strânsă legătură cu cercul de scriere creativă cu același nume, fără însă a fi o publicație exclusivistă.

Proiectul 3.19 Verbum face parte din Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button