Evenimente

Sociologul Alin Tomuș conferențiază luni, 3 octombrie, „Despre temerilor românilor”, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Luni, 3 octombrie 2022, de la ora 17.00, sunteți așteptați la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba pentru a vă întâlni din nou cu îndrăgitul sociolog Alin Tomuș, de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, care va conferenția pe tema „Despre temerile românilor”.

Având în vedere succesul precedentului eveniment, conferința cu tema „Cancel culture”, susținută de același Alin Tomuș, nu putem decât să anticipăm numărul mare în care veți da curs invitației noastre,  de a-i fi și de această dată alături.

Conferința tratează din punct de vedere sociologic raportările românilor la principalele temeri sociale și economice. Temerile sociale sunt predictori valizi pentru o sumă de comportamente care se vor manifesta în societatea românească în următoarea perioadă. Într-un context marcat de incertitudine, conferința clarifică de o manieră eficientă specificul cultural al temerilor noastre oferind pe cât posibil o imagine de ansamblu asupra contextului în care ne aflăm.

Alin Tomuș

Evenimentul de luni, organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în cadrul proiectului 3.34 Conferințele bibliotecii, va fi moderat de prof. Daniela Floroian.

Proiectul cultural 3.34 Conferințele bibliotecii face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, și constă în organizarea de conferințe, pe diferite domenii, susținute de specialiști și adresate publicului larg.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button