Sport

Theodora Golf PRO AM- Primul turneu la nivel internațional va avea loc în perioada 17-20 iulie

Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017,  iar la designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile deluxe, family și premium, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

Theodora Golf Club, va organiza în perioada următoare cel mai important eveniment competițional al comunității de golf din România- turneul  Theodora PRO AM, ediția 1,  17-20 iulie 2019. Organizat în parteneriat  cu Romanian Golf Association evenimentul are toate ingredientele unei competiții internaționale de top: premii generoase, prezența unui arbitru internațional din Marea Britanie, un desfășurător susținut pe parcursul mai multor zile cu ajutorul partenerilor strategici Superbet si Gulfstream Aerospace Corporation. 72 de jucători vor fi prezenți la Theodora PRO AM din care 54 de amatori și respectiv 18 profesioniști licențiați PGA.

Informații tehnice despre turneu Theodora PRO AM:

  • 17  iulie: ziua oficială de antrenament, welcome reception
  • 18 – 19 iulie: turneu pe echipe, sistem stableford, cele mai bune 2 scoruri din echipă
  • 20 iulie: competiție individuală

Clasament Theodora Pro AM

Departajarea și clasamentul profesioniștilor se vor realiza în urma cumulării rezultatelor din toate cele 3 zile de turneu. Căpitanul fiecărei echipe va avea drept de administrator pentru a completa scorul la fiecare gaură în parte  pe platforma am.golf, iar rezultatele se vor vedea live pe un ecran montat outdoor ( de 3 m) -o premieră pentru jocul de golf din România.

Prezentare arbitru Theodora PRO AM

Nic Gilks PGA UK și-a început cariera la Edgbaston Golf Club în 1976 ca și Assistant Professional, iar din 1982 devine Head Professional la Market Harborough Golf Club. În 2007 trece cu succes de examenele R&A și devine arbitru de succes la peste 100 de turnee printre acestea Welsh and Irish Open’s, Alfred Dunhill Links Championship în European Tour, Ricoh Women’s British Open ultimul turneu arbitrat fiind Ryder Cup 2018.

Nick Gilks

Premii Theodora PRO AM

Fondul de premii totale puse în joc este de 15.000 de euro pentru jucătorii profesioniști. Joc pe echipe Locul I, II, III, individual amatori, individual Pro și premii speciale,  în total 22 de trofee și premii.

Theodora Golf Club a înregistrat rezultate remarcabile în 2018, primul an operațional:Peste 20 de turnee organizate, peste 800 ore de golf asistate de instructorii clubului, prezența importantă a jucătorilor de golf la fiecare turneu organizat: între 80 – 140 de jucători, primii 100 membri ai clubului Theodora Golf Club care se bucură de acces premium la facilitățile oferite, unn număr important de evenimente corporate organizate (peste 100 evenimente & teambuildinguri) și turiști care au accesat serviciile resortului de golf.

Eforturile resortului românesc au fost recent apreciate pe plan extern- în februarie 2019 Theodora Golf Club a primit titlul de Best Golf Hotel la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiția de la Kiev, Ucraina.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial https://theodoragolfclub.ro/ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button