Lifestyle & Fashion

Ți-ai cumpărat recent o casă? Iată cele mai importante sfaturi pentru a o amenaja după bunul tău plac!

Momentul în care îți achiziționezi o locuință, este extrem de important pentru dezvoltarea ta personală  astfel că este necesar să o poți amenaja după bunul tău plac. De asemenea, dacă bugetul îți permite, optează pentru elemente și finisaje de lux, calitative, care să îți transforme casa. Dacă ți-ai achiziționat o casă, ține cont de faptul că aceasta trebuie amenajată atât la interior, cât și la exterior, pentru a întregi atmosfera de rafinament a locuinței tale.

Top 3 modificări imediate pe care trebuie să le faci în momentul în care îți  achiziționezi o casă!

1. Vopsește exteriorul casei

Exteriorul locuinței tale reflectă personalitatea ta, astfel că este necesar să îți pui amprenta asupra acestei părți ale casei tale. Pentru a obține un aspect rafinat și uniform, optează pentru produse premium, de înaltă calitate. Pentru un impact vizual mult mai puternic, poți opta pentru o vopsea decorativă de lux, ce poate fi aplicată pe întreaga suprafață, sau doar pe anumiți pereți. Pe site-ul Novacolor-romania.ro, găsești vopsea decorativă metalică de exterior, perfectă pentru o locuință stilată și plină de viață. Ai la dispoziție o paletă largă de posibilități din care poți alege, putând să optezi pentru diverse culori, imprimeuri sau texturi, care mai de care mai frumoase și calitative. Alege întotdeauna produse de lux, care să îți asigure finisaje perfecte și de lungă durată.

2. Optează pentru un stil minimalist

De la decorațiuni și mobilă, până la culoarea pereților și pardoseala, stilul minimalist îți oferă o viață mult mai liniștită, caldă și primitoare. Atunci când vine momentul să amenajezi interiorul locuinței tale, stilul minimalist este cel care ar trebui să predomine, dacă îți dorești piese calitative și o atmosferă relaxantă. În ceea ce privește alegerea mobilei, trebuie să respecți un anumittipar atunci când îți mobilezi intreagalocuință. Optează pentru piese de mobilier asemănătoare, care să respecte același stil. Decorațiunile trebuie să fie simple și într-un număr cât mai mic, pentru a evita aglomerarea spațiului. Dacă îți dorești să respecți complet acest stil de viață, alege să vopsești pereții în culori calde, care să exprime căldură și rafinament.

3. Bazează-te pe lumina naturală

Dacă locuința pe care ți-ai achiziționat-o permite acest lucru, optează pentru ferestre cât mai mari, în zone cheie ale fiecărei camere, astfel încât lumina naturală să îți inunde întreaga casă. Aceasta este extrem de benefică pentru organismul uman, astfel că este recomandat să te poți bucura cât mai mult de soare și de lumina acestuia. În funcție de utilitatea fiecărei încăpere, optează pentru o așezare a elementelor care să îți permită să profiți la maxim de lumina naturala. De exemplu, dacă vei lucra de acasă, poți plasa un birou în dreptul geamului, pentru a minimaliza consumul de energie electrică și pentru a-ți îmbunătăți performanțele profesionale. În cazul în care există momente în care nu îți dorești o lumină puternică, pentru a putea viziona un bun film în timpul zilei, sau pentru a te putea odihni corespunzător după o zi lungă la serviciu, optează pentru draperii de tip blackout, care blochează extrem de mult lumina naturală.

Așadar, dacă ți-ai cumpărat recent o casă și îți dorești să o personalizezi după bunul tău plac, ține cont de micile recomandări din cadrul acestui articol. Optează întotdeauna pentru produse premium, calitative, care să îți permită să te poți bucura cât mai mult timp de investiția ta și care să te ajute să capeți confortul de care ai nevoie. 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button