Lifestyle & Fashion

Ținute de vară – de ce să ții cont

Dintre toate anotimpurile, vara este cel care ne duce cel mai mult cu gândul la relaxare. Soarele e la datorie, ziua e mai lungă așa că ai timp să faci mult lucuri, iar piscinele sunt cele mai căutate locuri din orașe. Cu toate astea, munca nu se suspendă pe timpul verii și majoritatea oamenilor trebuie să se ducă la serviciu aproape în fiecare zi. Ținuta de vară pentru serviciu poate fi greu de ales, așa că mai jos poți citi câteva idei.

Ținute de vară pentru femei

Chiar dacă e foarte cald, nu înseamnă că la serviciu te poți afișa oricum. Cu toate astea, vrei ca pe timpul verii să alegi o ținută care să fie confortabilă.

Un exemplu de ținută este formată din pantaloni trei sferturi în combinație cu bluze sau cămăși casual. Ca încălțări poți opta pentru pantofi cu toc sau sandale cu platformă.

O altă ținută poate fi asamblată dintr-o pereche de colanți de damă frumoși și o bluză. Colanții să fie neapărat de culori închise și să nu fie de tip sport. În picioare poți purta o pereche de pantofi cu toc. 

Te-ai săturat de pantaloni?

Dacă răspunsul e “da”, alege o rochie de vară care să nu aibă un decolteu prea adânc sau un model prea spectaculos. Pune în picioare niște pantofi cu toc sau niște sandale și ești gata de plecare.

Ținute de vară pentru bărbați

Ținuta business casual este cea mai recomandată ținută pentru bărbații care merg vara la serviciu. Bineînțeles, vorbim de locurile și momentele în care este permisă această vestimentație. O pereche de pantaloni eleganți sau de blugi închiși la culoare, o cămașă uni sau cu model discret și o pereche de pantofi eleganți sau sport alcătuiesc acest tip de ținută.

Dacă vrei să ieși în oraș, alege o pereche de blugi mai subțiri, unul dintre modelele de tricouri pentru bărbați simple, o pereche de teniși și ținuta e gata.

Tricoul polo este un obiect vestimentar care poate fi introdus atât într-o ținută pentru birou, cât și într-una de ieșit în oraș timpul verii. Îl poți purta cu o pereche de blugi, fie ei lungi sau scurți, și cu o pereche de adidași sau teniși.

Indiferent cu ce scop alegi ținuta de vară, ține minte că sunt materiale și culori care fac față mai bine căldurii. Dacă ții la confortul și la aspectul tău, acestea ar trebui să fie printre primele tale opțiuni.

Sursa de imagine:
Sviatlana Yankouskaya / Shutterstock.com

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button