Lifestyle & FashionŞtiri Urbane

Top 5 idei de cadou pentru un adolescent pe care le va îndrăgi

În momentul în care copii ajung la vârsta adolescenței începe să li se dezvolte personalitate din ce în ce mai mult. Ei își doresc să devină independenți și să se integreze cât mai bine în grupul de prieteni. De asemenea, interesele și pasiunile lor se schimbă destul de repede. De aceea poate fi destul de dificil să alegi un cadou pentru un adolescent, care să-i placă și care să fie în același timp funcțional.  

5 idei de cadou care vor aduce bucurie oricărui adolescent

Poți alege să-i cumperi un cadou bazat pe anumite pasiuni pe care le are, dar în cazul în care nu le cunoști atunci poți alege o variantă comună, dar de care se va bucura. Și minte că a trecut timpul jucăriilor, de aceea ar fi bine să alegi un lucru pe care îl poate folosi, de care are nevoie pentru a impresiona grupul de prieteni. 

  1. Boxe

În perioada adolescentină muzica devine o pasiune în majoritatea cazurilor. De multe ori difuzorul de la laptop poate distorsiona sunetele. Astfel poți alege un set de boxe pentru a se bucura de muzica preferată. Verifică pe Altex.ro care set de boxe se potrivește cel mai bine. În funcție de mărimea camerei lui poți alege boxe mai mici pentru a le pune pe birou, sau boxe mai mari care vin puse pe jos.

  1. Tastatura luminoasă

Uneori o tastatura mai mare poate face diferența dacă el lucrează mult la laptop. Poți alege o tastatură cu lumini, precum cele folosite în gaming. Sigur se va bucura de acest lucru deoarece se poate juca cu culorile din tastatură. De asemenea, este un obiect cu care se poate lăuda colegilor și prietenilor.

  1. Creion 3D

Creioanele 3D sunt la modă acum, fiind folosite pentru a desena în 3D diferite forme. Mai ales dacă are o latură artistică se poate folosi de acest creion pentru a desena diverse lucruri și îl poate folosi chiar și pentru proiecte la școală. Acest creion îl poate lua cu el oriunde dorește fiind mai ușor de transportat.

  1. Încărcător wireless

Un alt obiect de care se va bucura este un încărcător wireless pentru telefon. Acest lucru este foarte util deoarece în poate pune aproape de el, astfel va avea mai ușor acces la telefon și nu va depinde de o priză. Poate pune telefonul la încărcat inclusiv pe timpul nopții pe noptieră astfel că va auzi alarma dimineața. 

  1. Căști wireless

Acesta este un alt cadou pentru adolescenții care doresc să asculte muzică majoritatea timpului. Poți alege căști wireless in ear care sunt mici și nu ocupă un spațiu foarte mare, dar în ultima vreme au revenit la modă căștile peste urechi prin bluetooth. Dacă alegi acest tip de cadou ar trebui să fie atent la ce tip de telefon are, deoarece dacă are un Iphone atunci trebuie să achiziționezi căști speciale de la Apple.

În concluzie, sunt multe lucruri pe care le poți dărui unui adolescent de care se va bucura. Adolescenții sunt la curent cu noile trenduri în materie de gadgeturi, dar nu trebuie să-i cumperi ultimul model, doar lucruri pe care majoritatea adolescenților le au sau își doresc, precum cele prezentate mai sus.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button