Sport

Trei surprize de luat în calcul, înaintea play-off-ului Europa League

Play-off-ul care va alege echipele care completează tabloul optimilor Europa League propune câteva meciuri foarte interesante. În acestea sunt implicate nume mari pentru fotbalul continental, însă surprizele pe care le pot cauza cluburile mai puțin renumite au potențialul de a oferi câștiguri frumoase pariorilor.

Trei meciuri cu potențial de surpriză în Europa League

Galatasaray – Sparta Praga – pronostic X – cota 3,75

Turcii de la Galatasaray au demonstrat în grupele UEFA Champions League că pot să dea piept cu orice echipă din Europa. Ei i-au făcut viața grea lui Manchester United, la a cărei eliminare din orice competiție europeană au contribuit din plin. De asemenea, Galata a fost greu de învins și pentru Bayern Munchen, însă nu a reușit să le ia fața celor de la FC Copenhaga, în lupta pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor.

Totuși, formația turcă are parte de un adversar foarte puternic înaintea optimilor din Europa League. Este vorba despre Sparta Praga, echipa din Cehia care a terminat pe locul 2 grupa din care au mai făcut parte și Rangers, Betis și Aris Limassol. Cehii sunt o “nucă tare“ în Europa, de fiecare dată, astfel că un rezultat bun obținut de către ei în Turcia nu este de scos din calcule. Pronosticul X pentru Galata – Sparta Praga are cota 3,75 și este o primă surpriză recomandată pentru biletul tău.

Feyenoord Rotterdam – AS Roma – pronostic 2 – cota 3,30

Neerlandezii de la Feyenoord și italienii antrenați de Jose Mourinho s-au întâlnit ultima dată în 2022, în finala UEFA Conference League. Învingătoare a ieșit echipa italiană, care a câștigat prima ediție a celei de-a treia competiții europene. Astfel, se poate spune că olandezii au o revanșă de luat și pot profita de șansa de a juca prima manșă pe teren propriu. 

Totuși, cu un specialist al dublelor manșe pe banca tehnică, în persoana lui Mourinho, AS Roma are șanse bune să scoată un rezultat bun în Țările de Jos. Cota pentru victoria oaspeților în partida de pe stadionul De Kuip are cota 3,30 – pariază acum pe meciurile din Europa League și profită de această cotă, incluzând pronosticul 2 solist pe biletul tău.

AC Milan – Stade Rennes – pronostic X – cota 4,10

Deși AC Milan pornește ca favorită înaintea duelului de pe San Siro, francezii de la Rennes au demonstrat în ultimii ani că pot propune evoluții și rezultate excelente pe plan european. Chiar dacă nu confirmă în campionat forma excelentă arătată în sezonul precedent de Ligue 1, Rennes vrea să aibă un parcurs cât mai lung în Europa League.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, echipa din Franța trebuie să scoată un rezultat bun în turul din Italia, iar AC Milan pare o echipă ale cărei oscilații de formă facilitează o surpriză în acest duel. Cota pentru remiză este una care nu poate fi ratată: 4,10. Firește, la fel ca celelate cote, aceasta poate să fie schimbată până la ora de disputare a duelului.

În concluzie, acestea sunt cele trei rezultate surprinzătoare pe care le poți include pe biletul tău la pariuri, înaintea play-off-ului pentru optimile Europa League. Alege să ții cont de ponturile noastre și poți obține o cotă totală de 50,73! Mizează cu atenție la schimbările de cote și cu responsabilitate față de bugetul tău și distrează-te la maximum cu meciurile din cea de-a doua competiție europeană!

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button