SocialŞtiri UrbaneUrbea Mea

𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 “𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐥𝐛𝐚” 𝐚𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚, 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐡𝐞𝐚𝐳ă, 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢𝐞 și 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐭a, 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚”

Voluntari de Alba” a luat ființă cu ocazia evenimentului Alba Fest din 2022, iar de atunci, “Voluntari de Alba”, coordonat de Sebastian Baesan, consilier la primăria Alba Iulia, au fost o prezență activă și indispensabilă în comunitatea noastră.

Ei au contribuit la organizarea și desfășurarea unor evenimente memorabile, au sprijinit proiecte sociale și au adus bucurie în viețile celor din jur.

Fie că au fost implicați în acțiuni pentru curățenia orașului, în organizarea de campanii umanitare sau în susținerea persoanelor în vârstă, voluntarii au demonstrat că solidaritatea și implicarea pot schimba lumea în bine.

𝐌𝐮𝐥𝐭𝐮𝐦𝐢𝐦, 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐥𝐛𝐚, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭𝐢! Continuați să fiți o sursă de inspirație pentru noi toți și rămâneți alături de noi în îndeplinirea misiunii noastre de a construi un oraș mai frumos și mai solidar.

Fără efortul vostru neobosit, multe dintre proiectele noastre nu ar fi fost posibile. Recunoaștem și apreciem contribuția voastră valoroasă și suntem mândri să avem astfel de cetățeni implicați în viața comunității noastre.

Pentru mai multe informații despre activitățile “Voluntari de Alba”, puteți accesa pagina lor de Facebook, Voluntari de Alba. Vă invităm să vă alăturați și să fiți parte din această frumoasă comunitate de oameni inimoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button