Lifestyle & Fashion

10 transformări spectaculoase și sfaturi pentru cele care doresc un look nou

Așa cum natura înflorește, tot așa fiecare femeie merită să întâmpine sezonul călduros cu o schimbare de look. Iar pentru vă inspira, regăsiți 10 transformări spectaculoase care au avut loc aici, în Alba Iulia, la salonul Hair Studio by Iulia Niculescu.

De ce trebuie să țineți cont când vrei o schimbare de look? Iată câteva sfaturi pe care Iulia Niculescu vi le oferă:

  1. Luați în considerare forma feței

Forma feței poate juca un rol în determinarea tunsorilor care vă vor pune cel mai mult în valoare. De exemplu, o formă ovală a feței este considerată cea mai versatilă și poate realiza o varietate de coafuri.  O formă rotundă a feței poate beneficia de coafuri care adaugă lungime și definiție. Luați în considerare o tăietură lungă, stratificată sau o franjuri măturată lateral. Pentru doamnele și domnișoarele cu față pătrată se recomandă  coafuri care înmoaie și rotunjesc unghiurile feței. Tunsoarea bob avantajează de minune fețele în formă de diamant, pentru că adaugă înălțime frunții și bărbiei.

  • Gândiți-vă la tipul tău de păr

Tipul tău de păr poate influența, de asemenea, care tunsori vor funcționa cel mai bine pentru tine. De exemplu, dacă ai părul drept, fin, o tunsoare scurtă sau de lungime medie cu scări poate adăuga volum și textură. Pentru părul gros și creț, o tunsoare mai lungă cu puține scări vă poate ajuta să controlați încrețirea și să adauge definiție buclelor.

  • Luați în considerare stilul de viață

Stilul  de viață poate juca, de asemenea, un rol în determinarea care tunsoare va funcționa cel mai bine pentru dvs. Dacă aveți un program încărcat sau preferați stiluri cu întreținere redusă, o tăietură mai scurtă poate fi mai practică. Dacă aveți mai mult timp de dedicat părului dvs., o tunsoare mai lungă cu mai multe opțiuni de coafare poate fi o potrivire mai bună.

  • Alegeți o culoare de păr

Atunci când alegeți o culoare de păr, luați în considerare nuanța pielii și culoarea ochilor. Vreții să alegeții o culoare care să vă completeze trăsăturile naturale și să vă evidențieze cele mai bune calități. Dacă nu sunteți sigur ce culoare va funcționa cel mai bine pentru dvs., Iulia Niculescu vă poate îndruma în acest sens.  Puteți să aduceți fotografii de inspirație, astfel încât stilistul va înțelege mai bine ce vă doriți. 

  • Optați pentru produse de calitate

Saloanele cu notorietate, cum e Hair Studio by Iulia Niculescu, folosesc produse de colorare a părului de înaltă calitate, care nu sunt disponibile în farmacii sau supermarketuri. Aceste produse de calitate profesională sunt formulate pentru a oferi o culoare vibrantă de lungă durată, reducând în același timp deteriorarea părului dumneavoastră. De asemenea, aici se poate crea o culoare personalizată care să completeze nuanța pielii și să vă îmbunătățească trăsăturile naturale, o culoare pe care cu siguranță nu o găsiți pe rafturile magazinelor. Un lucru important de notat este faptul că vopsirea părului poate afecta scalpul sau firul de păr dacă nu este făcută corect. Stiliștii specializați au multe ore de training în urma cărora știu să folosească tehnici care reduc la minimum deteriorarea părului și a scalpului, cum ar fi aplicarea mai întâi de culoare la rădăcini și evitarea suprapunerii culorii pe părul vopsit anterior.

Poate cel mai important sfat este însă acela de a avea încredere în stilistul pe care l-ați ales. Este cel care vă poate oferi sfaturi despre ceea ce va funcționa cel mai bine pentru tipul de păr, forma feței și stilul de viață și vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie pentru transformarea dvs.

Pe Iulia Niculescu o găsiți la salonul din incinta Hotelului Transilvania, la telefon 0754 528 104, sau pe Facebook și Instagram @HairStudiobyIuliaNiculescu

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button