Educație

20 august: Seminar gratuit de parenting cu Urania Cremene

Alătură-te și tu comunității de părinți curioși de cele 15 tehnici Fundamentale de Parenting și răspunsuri la întrebări referitoare la cele mai frecvente probleme ale părinților (de la probelma comparației cu alți părinți sau copii, până la problema jucăriilor nestrânse și multe altele). Veți afla, împreună cu alții părinți, ce sta la baza comportamentelor copilului și veți întelege de ce copilul spune “NU” și cum puteți gestiona momentele în care copilul insistă.

Afli în sfârșit cum gândesc copiii, ce este “în capul lor” atunci când te supără și ce să faci pas cu pas ca să te asculte. Afli informații despre știința comportamentului copiilor predate astăzi în Universități ca Oxford și Cambridge, dar cu exemple practice și ușor de pus în practică imediat ce ajungi acasă. Deși Seminarul de Parenting are un fundament științific solid, nu vei asista la o pledoarie pur teoretică și academică, ci vei descoperi noi metode de a rezolva problemele cu care te confrunți, într-un mod practic cu tehnici ușor de pus în practică. Vei afla ce fac majoritatea părinților care nu reușesc să rezolve problemele cu proprii copii și cum să eviți aceste greșeli.

Organizatorii afirmă că acest curs vă ajută să economisiți timp pentru că Urania Cremene a sintetizat în doar 4 ore, toată știința comportamentului copiilor studiată în ultimii 10 ani și veți economisi și bani, deoarece seminarul este gratuit.

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat specialist în Parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară, iar în ultimii 5 ani, a organizat peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Seminarul are loc în 20 august, la Hotel Transilvania din Alba Iulia, de la ora 16.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button