Economic

ADR Centru prezintă oportunitățile de finanțare aferente perioadei de programare 2021-2027 pentru mediul privat

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru – în calitate de Autoritate e Management a Programului ”Regiunea Centru” 2021-2027 – a derulat consultări pentru primele ghiduri de finanțare din cadrul acestui program regional și a publicat Calendarul orientativ privind lansările de apeluri de proiecte, pentru perioada ianuarie – iulie 2023, conform căruia, în prima jumătate a anului curent, se vor lansa 15 apeluri de proiecte aferente celor 8 Priorități ale Programului, în valoare totală cumulată de aproape un miliard euro.

În acest context, ADR Centru – cu sprijinul Consiliilor Județene din Regiunea Centru – organizează o suită de întâlniri GRATUITE, cu reprezentanții mediului public și ai mediului privat, pentru a informa categoriile interesate de public țintă din Regiunea Centru despre oportunitățile de finanțare cu resurse europene, în actuala perioadă de programare europeană.

Reuniunea de lucru cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Alba, programată în cadrul suitei de Conferințe regionale ”Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!” va avea loc la Sala de Conferințe a Hotelului ALLEGRIA din Lancrăm (Sebeș/Alba), în data de 15.03.2023, începând cu ora 10.45. Link înscriere: https://forms.gle/Z95PfthZommao94B7

În acest fel, ADR Centru completează sistemul de informare demarat în mediul online și menține un dialog direct cu grupurile țintă eligibile spre finanțare prin Programul ”REGIUNEA CENTRU” 2021-2027, în cadrul unor evenimente desfășurate în format fizic. Pentru mediul privat, pe lângă prezentarea oportunităților de finanțare, vor fi detaliate serviciile acordate gratuit de ADR Centru în cadrul rețelei Enterprise Europe Network, dar și informații despre alte finanțări disponibile, pentru: inovare, competitivitate, formare profesională, dezvoltarea turismului, mobilitate și cooperare europeană în afaceri.

În curând vom lansa cererile de proiecte pentru aceste acțiuni și vom pune în consultare publică noi ghiduri, în special pentru apelurile de proiecte destinate finanțării afacerilor. Acesta este rolul Conferințelor pe care le organizăm, alături de partenerii noștri din Consiliile Județene și Camerele de Comerț, ca toți potențialii solicitanți de fonduri europene să fie bine informați despre tematica pe care trebuie să o abordeze în cererile lor de finanțare.

Simion Crețu, director general ADR Centru

Vă așteptăm să distribuiți această informație tuturor celor interesați și partenerilor dumneavoastră de afaceri, dar și să luați parte la aceste evenimente!

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button